VERZENDEN

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen verwerken wij deze zo snel mogelijk (voor 22:00 besteld is vandaag nog verzonden). Pakketjes worden maandag t/m zaterdag geleverd, binnen 1-2 dagen. (dus met uitzondering van levering op zondag)

Kosten
De verzendkosten voor bezorging aan huis zijn binnen Nederland € 4,95. We leveren in heel Europa. De verzendkosten binnen Europa worden zichtbaar wanneer je het desbetreffende land selecteert. 

Verzendbevestiging
Zodra All-time Favourites je pakket heeft verzonden ontvang je een verzendbevestiging. Daarin staat een trackingnummer waarmee je je pakket kunt volgen. 

 

Retour

Meld het product dat je retour wil sturen alvast aan door een mail te sturen naar support@alltimefavourites.nl met daarin je naam en ordernummer. Vul daarnaast het retourformulier volledig in, deze ontvang je in je mailbox en kun je hieronder downloaden. Na ontvangst van je bestelling heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling te retourneren. Indien dit het geval is, volg dan de eenvoudige retourinstructies op het retourformulier  in te vullen en bij je retourzending te voegen. Zonder ingevuld retourformulier kunnen wij je retour niet in behandeling nemen.

Download je retourformulier hier

Graag vragen we nog even aandacht voor het volgende:

Het product dat je retour wilt sturen moet zichtbaar ongebruikt en onbeschadigd bij ons aankomen met alle labels nog aan de items.

Om elk artikel zit een plastic verpakking met daarop de bijbehorende barcode. Let op dat bij het retourneren alle artikelen in de juiste plastic verpakking terug worden gedaan met de juiste barcode en niet in de verpakking van een ander artikel.

LET OP:

 -Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild.

Creditnota

Als wij je retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. We zullen het bedrag binnen 14 werkdagen terugstorten naar de rekening waarmee is betaald.

LET OP:
- Het product moet in de originele verpakking en met de kaartjes eraan retour worden gestuurd
- Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terugnemen
- De kosten van retourzending zijn voor de afzender

Ruilen
Wil je je All-time favourite ruilen voor een andere kleur/maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen naar support@alltimefavourites.nl en vermeld daarbij je naam, ordernummer en het product. Nadat je je retour hebt aangemeld en het artikel (op eigen kosten) hebt teruggestuurd naar onderstaand adres zorgen wij ervoor dat je het gewenste item ontvangt (mits deze op voorraad is). 
LET OP: het item dat je retour stuurt moet in de originele plastic verpakking, met kaartjes, geretourneerd worden, anders kan deze niet teruggenomen worden!

Adres:

All-time Favourites
Hooiweg 11
5165 NL Waspik

LET OP:
- Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden.
- Vergeet de pakbon niet bij je retour te voegen.
- Stuur het artikel in de originele verpakking terug.
- Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild.