HOE HET ALLEMAAL BEGON

Het idee om een hippe grote shopper te maken, ontstond in 2010 toen ik, Brechje Gondrie, founder van All-time Favourites (ATF), tijdens mijn werk in het World Fashion Centre in Amsterdam modestylistes zag sjouwen met zo’n grote blauw/gele Zweedse shopper. Zulke hippe mensen met zo’n tas, dat moet toch ook stylish kunnen, dacht ik. En zo bedacht en ontwikkelde ik de eerste grote ATF shopper, in python print. Ik vond een producent en na een paar keer heen en weer sturen van de eerste samples, werd groen licht gegeven voor de productie van 500 python shoppers. Deze shoppers sloegen direct aan en waren in no time uitverkocht. Maar op dat moment lag de focus van mijn bedrijf op het importeren van Deense modemerken op de Nederlandse markt en werd er, behalve dat er soms weer extra shoppers werden bijbesteld, niet veel meer aan gedaan.

Dat veranderde per direct toen in 2014 de prachtige luxe webshop www.net-a-porter.com zich meldde met interesse voor de inkoop van de python shopper. Dat was voor mij echt een wake-up call. Als zo’n grote en mooie webshop interesse had, dan zou er vast veel meer potentie in mijn product zitten. Ik gaf mezelf één jaar om van die ene shopper, een hele collectie en vervolgens een merk te maken. En zo werd in 2015 de eerste echte collectie gelanceerd en werd de ATF webshop geopend.

Na vijf jaar in Nederland All-time Favourites te hebben opgebouwd, ging mijn avontuur nog verder. Het buitenland was een logische stap. In september 2019 ben ik naar Barcelona verhuisd om vanuit daar All-time Favourites España op te zetten. Op 1 januari 2020, exact 5 jaar na de lancering van de Nederlandse webshop, werd de Spaanse webshop officieel geopend: https://alltimefavourites.es/ Het openen van deze tweede markt was in tijden van Corona niet het makkelijkste, maar deze periode leerde mij wel dat ik niet perse in het derde land zou hoeven wonen om die markt ook open te kunnen breken. Zo opende ik in maart 2021 vanuit Barcelona de derde webshop: https://alltimefavourites.de en ben ik druk bezig met mijn Duitse collega in Barcelona, om ook de Duitse vrouwenharten te veroveren! Zo is All-time Favourites in ruim 6 jaar uitgegroeid tot hét Grote Tassenmerk dat ervoor zorgt dat iedere vrouw, Spaans, Duits of Nederlands, met een druk on-the-go leven, alles uit haar dag kan halen. Via ‘t schoolplein naar haar werk, vanuit de sportschool via de supermarkt naar ‘t vliegveld en daarna in één keer door naar het strand. Het lukt haar allemaal in één dag met een tas van All-time Favourites. Bags bigger than life.  

FOR ALL YOU POWER GIRLS, WORKING MOMS, OFFICE GIRLS, SHOPAHOLICS, BEAUTIES AND GYM BEASTS, PARTY ANIMALS AND NOBODY'S WIVES - THESE ARE YOUR ALL TIME FAVOURITES

Brechje Gondrie - FOUNDER / CREATIVE DIRECTOR EN is NU IN BARCELONA ATF ESPAÑA OP AAN HET ZETTEN

Wat is je favoriete ATF shopper?

De shopper waar dit hele ATF avontuur ooit mee is begonnen; de grote shopper python

Wat heb je altijd bij je in je ATF shopper?

Mijn portemonnee, mijn telefoon, een haarelastiekje, een nagelvijl, een lipglossje en hier in Barcelona ook altijd mijn zonnebril. 

Waar word je blij van?

ik word van zoveel dingen blij; een perfect kopje koffie, een mooi paar hakken, facetimen met mijn familie, sporten, iemand met een ATF shopper spotten en van uiteten gaan.

Levensmotto/favoriete quote?

When the going gets tough, the tough get going.

Guilty pleasure?

Schepsnoep

Je kunt me wakker maken voor?

Vakantie, waar gaan we heen?

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Ik heb eigenlijk niet 1 favoriet, want zoals National Geographic altijd zegt: “there’s so much more to explore”.

Te herkennen aan?

Skinny jeans & high heels.

Stijlicoon?

Rosie Huntington

Eline Reijnders - WEBSHOP MANAGER NEDERLAND
Wat is je favoriete ATF shopper?

Mijn XS shopper luipaard, deze gebruik ik elke dag voor werk. In het weekend reis ik veel met de trein of auto en dan is de kleine shopper python favoriet!


Wat heb je altijd bij je in je ATF shopper?

Mijn haarborstel, sleutels, make-up, muziek oordopjes, een flesje water, portemonnee, zonnebril. Wat niet eigenlijk? 


Waar word je blij van?

ik word heel blij van terrasjes in de zon, mijn hond Toulouse, lekker in joggingpak thuis rommelen, weekendjes weg, avondjes uit en wijn.


Levensmotto/favoriete quote?

If you're going to be sad you might as well be sad in Paris.


Guilty pleasure?

Dikke, fluffy sokken met antislipzool.


Je kunt me wakker maken voor?

Kerstmis, it's the most wonderful time of the year.


Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Overal waar het lekker warm, gezellig en zonnig is!


Te herkennen aan?

Brabants accent.


Stijlicoon?

Blake Lively.