We zitten nooit stil bij All-time Favourites

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Deze week wil ik je wat vertellen over hoe de grote shopper van All-time Favourites is uitgegroeid tot dat wat deze nu is. De evolutie van onze grote shopper:

Versie 1.0

De allereerste grote shopper die ik liet produceren was de python shopper. Na de zoveelste vrouw gezien te hebben, sjouwend met die blauw/gele Ikea tas, kreeg ik het idee om hier een fashionable versie van te maken. Dus hield ik de exacte afmeting aan van de Zweedse variant. Voegde er een roze voering aan toe, met een klein ritsje aan de ene kant van de voering en twee vakjes aan de andere kant voor bijvoorbeeld je telefoon. En plakte uiteraard onze pink logo badge aan de buitenkant!

Versie 2.0

Een aantal jaren later was ik met mijn moeder ergens, weet niet meer waar en zij had haar python shopper bij zich. Had ze er ineens een rits in? Ik wist niet wat ik zag? “Die heeft mijn vriendin Marie-José er voor mij in genaaid”, zei mama. En dus wilde ik voortaan ook een grote rits in onze shoppers. En die kwam er. Gewoon een stevige standaard rits. Maar ook het koordje aan de binnenkant waar je de toilettas aan vast kunt klikken voegde ik toe aan versie 2.0.

Versie 3.0

We kregen super leuke reacties op deze toevoeging. Het zoeken naar die juiste rits was nog wel even een “weg” want deze moest echt heel sterk zijn. Ik werk met een fantastische partner die heel erg goed met me meedenkt. En hij zei me: “weet jij Brech dat er ook leuke pullers zijn?” Ik had nog nooit van het woord gehoord. Maar een puller is het lipje waar je aan trekt als je een rits opent/sluit. En zo zijn we die leuke felroze siliconen lipjes gaan ontwikkelen aan de ritsen van de shoppers. Met erop aan de ene kant #ATF en aan de andere kant alltimefavourites. Zijn jou die lipjes wel eens opgevallen?

Versie 4.0

Elk jaar organiseren we 1 à 2 keer een kwalitatief panel onderzoek. Dan nodigen we gebruikers/fans van onze tassen uit om mee te denken over ons merk en de tassen. Dan krijgen we de leukste tips en tops te horen waar ik echt wat mee kan. 1 van die tips was om aan de uiteinden van de rits een drukknoop te maken. Zodat je (als je de rits niet sluit) de tas een stuk kleiner kunt maken, door de uiteinden van de rits aan elkaar vast te klikken. Dat was ook weer zo’n super fijne tip die ik meteen in de praktijk heb gebracht.

Versie 5.0

Doordat er meer drukknopen op de tas kwamen, ging ik ook nadenken over die drukknopen. Dat waren namelijk gewoon van die standaard zilveren. Niks mis mee. Deze deden prima hun werk. Maar...ik vond dat we daar ook onze naam in moesten zetten. En zo kreeg versie 5.0 zilveren drukknopen met daarin ALL-TIME FAVOURITES gestanst. Het zijn de details! Heb jij wel eens naar onze drukknopen gekeken?

En dan nu versie 6.0

Tijdens het laatste kwalitatieve onderzoek kreeg ik weer zo’n fijne feedback. De binnenkant. Top aan de ene kant het ritsje. Maar die vakjes aan de andere kant: daar past niks in! En gelijk had ze! Die vakjes waren nog uit de tijd dat mobiele telefoons klein waren. Denk aan een Nokia of zo. Maar een beetje telefoon anno nu past daar niet. Dus: vakjes zijn nu weg en zijn vervangen voor ook een rits; dus nu zitten aan beide zijden een vak dat je met een rits kunt sluiten!

En zo zitten we dus nooit stil bij All-time Favourites en wil ik elke keer weer onze tassen verbeteren! Soms zijn het maar hele kleine dingetjes, die jou als gebruiker niet eens op zullen vallen. Soms zijn het hele grote verbeteringen zoals de grote rits, die door iedereen werd opgemerkt. We willen altijd de leukste nieuwe dingen voor jou maken, maar ook dat wat we al goed doen, nog beter maken!

Mocht jij nog tips voor ons hebben voor versie 7.0, laat het dan hieronder weten.

Geniet van het warme weekend! 
Liefs Brechje 

Grote shopper met rits All-time Favourites

Grote tas met rits All-time Favourites

1 comentario

Ik zou voor een versie 7 nog heel graag 1 lange band zien, die er natuurlijk af te halen is en dat je de haakjes dan niet ziet. Super handig als je gaat fietsen of zo, dat de tas gewoon schuin op je rug kan!😃

Nicole 13 agosto 2021

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse