SUPER SUPER SUPER TROTS!

Als je voor jezelf begint en nog geen budget hebt voor een fotoshoot, moet je soms erg creatief zijn of gewoon handig of slim, om toch met niets iets te creëren. De allereerste fotoshoot die we voor All-time Favourites deden, was met twee vrienden van mij. Een van hen is fotograaf, de ander de creatieveling en ik was zelf het model, zijn we in Amsterdam gaan uitbeelden wat je allemaal met de tas kunt.

De collectie bestond toen nog maar uit 5 grote shoppers; python, luipaard, zebra, denim en blauw/wit gestreept. De python shopper fotografeerden we aan mijn schouder, op de trambaan, terwijl ik een taxi aanhoud (de reistas), de zebra shopper fotografeerden we aan mijn schouder, in sportkleding, een sportschool uitlopend (sporttas), de luipaard shopper fotografeerden we op het gras in het Vondelpark, met een fles wijn erbij (picnictas), de denim shopper fotografeerden we in de wasserette, (wastas) en is nog steeds mijn lievelingsfoto van ATF. (deze foto hangt zelfs in mijn eigen huis) en als laatste de blauw/witte, deze fotografeerden we aan een buggy als een soort van mamatas. 

Dit was echt low budget. Maar deze foto's uit 2015 gebruiken we nog steeds. En elk jaar werd het budget groter, de locatie mooier en werd er een echt model ingehuurd. Nu al weer bijna 5 jaar later, was het tijd voor iets nieuws. Ik hoorde de afgelopen tijd zoveel over de kracht van video, dat het me leuk leek om dit eens te onderzoeken. En zo kwam ik terecht bij de firma KLCK. Een super leuk jong bedrijf, gespecialiseerd in film/video's/commercials. Na gesprekken, het uitwisselen van ideeën, het uitschrijven van het script, het zoeken en vinden van locaties en het vinden van leuke mooie Merel, hebben we een geweldige video geschoten. Om 8 u 's morgens begonnen we en we waren om 21:00 's avonds klaar, voor een video van nog geen minuut! Niet normaal toch?

Dit is het resulaat geworden, ik ben super super super trots en de video geeft precies weer wat je op één dag allemaal kunt als je maar je ATF shopper bij je hebt: https://www.youtube.com/watch?v=RnGFIF4BikU 

Wat vind jij ervan? En herken je zo'n dag als deze?

Fijn weekend, liefs

Brechje

 

 

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse