Shopper L, shopper S of shopper XS?

De afgelopen weken heb ik veel de vraag gekregen, welke shoppers ik zelf gebruik in Barcelona. En welke maat ik dan voor wat gebruik. Vandaag in deze blog wil ik dat graag vertellen.

Hier in Barcelona gebruik ik het meeste mijn kleine groene disco shopper. (shopper S). Deze is momenteel even uitverkocht maar komt volgende zomer terug in de collectie. De kleuren van deze shopper vind ik allereerst ZO leuk dat ik deze vaak kies. Maar vooral door het formaat. Als ik hier ga sporten is dat meestal ‘s avonds. Als het sporten begint is het nog warm buiten en een grote 1,5L water fles heb ik dan wel nodig. Na de les is het dan vaak al wat afgekoeld en trek ik een sweatshirt aan. Dat moet allemaal mee en dan is de kleine shopper gewoon handig. Ook voor boodschappen vind ik dit formaat het allerfijnste.

Deze week had ik een zakelijke afspraak bij een Spaans online marketing buro en toen had ik mijn shopper XS bij me. Dit formaat, te vergelijken met een grote handtas, is dan prima. Ik had een notitieboek bij me voor aantekeningen, een flesje water, mijn ATF portemonnee en dan is deze tas perfect. Er zou nog best een IPad in hebben gepast of een MacBook. Maar deze had ik niet bij me. Ik kreeg deze week toevallig onderstaande foto geappt, van de grote handtas in luipaard print, met de inhoud ervan: een broodtrommel, de ATF toilettas en een flesje water. Zo kun je goed zien wat er in dit formaatje past!

En dan de grote shopper. Ook al is dit het formaat waar ik de warmste gevoelens bij krijg omdat hiermee dit hele avontuur is begonnen, is dit het formaat dat ik hier in Spanje eigenlijk alleen gebruik als ik naar het strand ga als strandtas of als ik naar NL vlieg als handbagage. Laatst waren twee vriendinnen hier aan ‘t logeren en gingen we naar ‘t strand. Dan gaan er dus 3 ATF strandlakens mee in die grote grijze luipaard shopper, 3 ATF toilettasjes voor portemonnee, telefoon en zonnebrand en ja dan is dit formaat dus echt ideaal.

Lang verhaal kort: de grote shopper heeft plek voor 3 handdoeken, 3 toilettasjes en wat tijdschriften of je complete garderobe als je gaat vliegen. De kleine shopper is perfect voor daily use en je ATF handtas past er ook nog eens in. En de handtas, of shopper XS, is je/het perfecte maatje als je eigenlijk niet zoveel hoeft mee te nemen maar wel met je favoriete merk wilt lopen.

Ik hoop dat deze blog je helpt de juiste keuze te maken. En anders neem je ze gewoon alle drie. :-)

Liefs vanuit Barcelona,

Brechje

Strandtas

De grote shopper = de ideale strandtas voor als je voor 2 of meer mensen spullen mee moet nemen naar ‘t strand.

Handbagage

Ook is de grote shopper ideaal om mee te reizen als handbagage. En cabin approved (zie groene label van Transavia).

Kleine shopper

De kleine shopper is voor mij perfect als sporttas of als ik wat boodschappen ga doen hier.

Grote handtas

Deze foto ontving ik deze week van een happy ATFan met haar nieuwe luipaard shopper XS (grote handtas) met daarin haar ATF toilettas, een flesje water en een lunchbox. Dus zoals je ook kunt zien op deze foto heeft deze tas genoeg ruimte!

 

 

1 comentario

Geweldig leuke blog en so happy met mn XS als aanvulling op de rest. Erg leuk ook om te lezen wat JIJ gebruikt💖

Gaby 20 septiembre 2019

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse