Ook betalen kan vanaf nu in stijl!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Dit is al weer mijn tweede blog die ik vanuit Barcelona schrijf. De tweede werkweek zit erop en de tijd vliegt voorbij hier. Geen idee wat ik in Barcelona aan ‘t doen ben? Lees dan hier even de blog van vorige week!

Ik ben deze week nog bezig geweest met wat laatste dingen voor Nederland, zoals een commercial/video die we eind deze maand gaan opnemen in Amsterdam. Met de filmcrew hebben we deze week de laatste puntjes op de i gezet. Dit gaat heel leuk worden. Snel hierover meer. Ik heb Spaanse les gehad deze week en heb een online marketing bureau gevonden waar ik volgende week een afspraak mee heb gemaakt.

Maar wat deze week vele malen leuker was, was op afstand meekijken naar de lancering van wéér iets nieuws in onze collectie: de ATF portemonnee. Ik liep al een tijd te stoeien met een portemonnee voor mezelf. Want ook ik heb van die grote portemonnees gehad met zo’n rits. Zo’n mega ding. Maar ik vond deze echt te groot worden. Het was bijna een clutch.

Bovendien loop ik ook altijd te hannessen met zakelijke pinpassen (en bonnetjes) en privé pasjes. En dus vond ik het tijd voor een eigen ATF portemonnee, eentje precies zoals ik zelf nodig heb. 

Met twee vakjes. 1 voor mijn privé pasjes en 1 voor mijn zakelijke pasjes. Ideaal. Jij kunt die vakjes natuurlijk zelf heel anders inrichten. 1 vakje voor cash geld, 1 vakje voor pasjes. Wat jij wil!

En zo zaten Jorien, Eline en ik afgelopen donderdag, gisteren, helemaal klaar voor wat komen zou...en inderdaad het kwam: jullie zijn MEGA voor deze portemonnee gevallen, die ook nog eens een zacht prijsje heeft. In je favoriete ATF animal prints! 

Vanaf nu kun je dus ook in stijl betalen. Net zoals ik vandaag mijn bootcamplesje geheel in stijl heb afgerekend in Parc de la Ciutadella in Barcelona! (Ik heb eens een keer de zebraprint gekozen  i.p.v. altijd maar python).

Zijn er al ladies die vandaag hun portemonnee hebben ontvangen en even willen laten weten wat ze ervan vinden onderaan deze blog? Zou ik leuk vinden!

Veel liefs vanuit Barcelona,

Brechje

p.s. Ik was zo trots gisteren dat ik de meiden hun lievelindstaart (red velvet) heb laten bezorgen in Amsterdam op de zaak en ik heb via FaceTime mee kunnen genieten! Afstand is niks meer tegenwoordig! 

ATF portemonnee

Portemonnee

Portemonnee zebra

Facetime

 

1 comentario

Ik was helemaal blij toen ik dit nieuwtje voorbij zag komen 🤗
Ik heb al de kleine snake schoudertas , en nu super blij dat ik hem compleet kon maken met de portomonee .
Gelijk besteld en gister ontvangen .
En in het echt nog mooier .
Groetjes van een hele blije fan van atf 💕

Brenda 14 septiembre 2019

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse