Niet wéér een copy-cat alsjeblieft!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog wil lezen over wat er allemaal op mijn pad komt bij het runnen van All-time Favourites. 99% procent van de tijd vind ik het helemaal geweldig om te doen wat ik doe. De afwisseling tussen Nederland en Spanje, het elke keer verzinnen van nieuwe collecties, het aan bekendheid zien te winnen van mijn merk; al mijn energie stop ik erin en niet voor niks. Het gaat hartstikke goed met ATF. 

Maar....1% van de tijd voelt het wel als werk, kost het me meer energie dan dat het oplevert en vind ik het gewoon even niet leuk. Vorig jaar heb ik aan ditzelfde onderwerp ook een blog gewijd, omdat ik toen in exact hetzelfde schuitje zat. Toen schreef ik over de voor- en nadelen van het hebben van een eigen merk. Omdat ook toen weer een copy-cat was opgedoken, een namaak ATF zeg maar. In die blog had ik alle kopieën die er ooit al waren gemaakt van All-time Favourites op een rijtje gezet. Als je het leuk vindt dit nog eens te lezen, klik dan hier.

En nu is het dus wéér zover...Het Kruidvat heeft onze grote luipaard shopper nagemaakt, in samenwerking met Patty Brard. Zij is zelf ook fan van All-time Favourites en heeft naast onze grote luipaard shopper (zie foto beneden), ook de python en de camouflage shopper, maar dat even ter zijde. Nu zijn gelukkig alle look-a-likes altijd lelijker en nooit mooier dan die van ons, al zeg ik het zelf. Maar het verbaast me elke keer, dat ze zelf helemaal niets verzinnen, maar gewoon 1 op 1 nadoen. Kijk nou de roze voering. Hoeveel kleuren zijn er op de wereld? Zovéél! Moet dan ook jullie voering pink zijn? Ik heb daar zelf echt lang op zitten broeden destijds in 2011. Niet dat ik zo'n genie ben, maar die felle contrasterende pink kleur van de voering in combinatie met ons pink logo, maakten wel die ene python shopper en later, print 2 de luipaard shopper, helemaal de bom en echt anders dan wat er allemaal al was. 

Zelfs ons pink logootje hebben ze nagedaan. En ja, dan word ik altijd even stil. Vroeger verdrietig maar dat gebeurt me niet meer. Maar ik baal wel. Vooral zo'n grote keten als Kruidvat, die het kleine All-time Favourites even kopieert. Nu weet ik gelukkig dat we tegen een stootje kunnen en dat we echte fans hebben zoals jij. Bovendien houdt het me elke keer weer scherp en gefocust om telkens weer iets nieuws te verzinnen. Maandag komt de nieuwe zomercollectie online. En hierbij alvast wat je o.a. kunt verwachten!

Dank voor je trouwe liefde voor All-time Favourites!

Liefs Brechje

Eerst even wat negativiteit:

copy cats

 copycat

Ok, en dan nu alleen maar positiviteit! 

Kleine shopper python roze/groen

Kleine shopper regenboog

KLeine shopper schelpen

Kleine shopper London style beige

6 comentarios

Ha Brech, je nieuwe collectie ziet er heel mooi uit! Van chique tot sportief en vrolijk.Ga lekker door en laat je niet “kisten”…..👍👍👍

Ineke de Hair 03 marzo 2020

Die lelijke namaak dingen kunnen echt niet tippen aan al die geweldige ATF tassen!
Liefst zou ik ze bijna allemaal hebben, maar dat gaat wat ver…😅
8 vriendinnen van mij hebben de ATF tas ook, wij blijven fan!! 😍
Keep on going!
Liefst nog meer verschillende xs shoppers voor erbij !
Luiertas komt ook dit jaar nog bij mijn collectie ♡

Kimberley 29 febrero 2020

Super hoe je er mee omgaat en blijf die 99% positiviteit houden, dan is die 1% negativiteit niet belangrijk.
En uhhhh… super zomer collectie ze ik eraan komen… tof werk, sprankelend en uniek zoals jullie zijn 🤩😍

Chantal 28 febrero 2020

Sneu om te zien dat zelfs het logo is gekopieerd! Ergens is het natuurlijk ook een compliment… ik ben en blijf 100% ATF fan! De nieuwe collectie is ook weer super, om helemaal vrolijk van te worden.
Veel succes Brechje en team, ga zo door en verover de wereld! Liefs Vanessa

Vanessa 28 febrero 2020

De tassen kunnen niet tippen aan die van jou … zo slechte kwaliteit

Monique 28 febrero 2020

Wat is de zomercollectie weer gaaf!! Wat een mooie kleuren!!
Trots mag je zeker zijn op jezelf wat je bereikt hebt!
Veeel veeel mooier dan de namaak, ik noem geen namen! 😉
Ik kan nog steeds niet kiezen welke tas ik nou het mooiste vindt bij jullie…. 🤔
Ga zeker van de zomer Er 1 kiezen en dan heel blij ermee zijn!
Ga vooral zo door toppers! 👊🏻

Evelyn 28 febrero 2020

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse