Ik heb naar jullie geluisterd: de XS shopper nu ook in animal prints!

We hebben weer eens iets nieuws in de collectie! Onze bestselling animal prints zijn nu ook in maatje XS verkrijgbaar. En dit is niet zozeer door mijzelf bedacht, maar is op verzoek van jullie; de echte ATF fan, geproduceerd. Elk half jaar organiseren wij hier op kantoor een kwalitatief marktonderzoek. Hierbij nodigen we users uit, dames die onze shoppers dagelijks of in ieder geval vaak gebruiken en vragen wij hen mee te denken over All-time Favourites.

Mijn business coach Ole leidt deze onderzoeken altijd en aan het einde van zo'n middag geeft hij de deelnemers de mogelijkheid mij een tip en een top te geven. De top is een compliment, de tip is feedback/wat kan beter. En daar sta ik dan altijd voor de groep. Een beetje alsof ik in mijn nakie sta. 

De top is natuurlijk altijd vleiend. Dat is het leukste gedeelte. Hoe blij de dames zijn met hun tas, dat ze zich een leven zonder die fijne ATF shoppers niet meer kunnen voorstellen en dat ze het knap vinden hoe ik het heb gedaan. Daarna volgt de tip. Niet dat ik daar word afgekraakt, helemaal niet zelfs, maar dan krijg ik tips.

Wat ik vooral terug hoorde was, "waarom heb je die XS shopper van afgelopen winter niet in dé ATF prints gedaan (python, luipaard, zebra en croco)? Die grote en kleine shoppers zijn zo fijn, ik zou het zo leuk vinden als deze ook in het XS zouden komen, als grote handtas". Dat hoorde ik niet 1x, maar wel 20x. Tja, en dan wil ik daar natuurlijk graag iets mee doen.

Ik heb samples laten maken, de meiden hier op kantoor deze laten testen, de laatste dingetjes gefinetuned en ze toen in alle 4 de prints laten produceren. Puur als een test. Slaat het aan, dan gaan we hiermee door. En ik denk dat dit wel goed komt, gezien de verkoop de afgelopen dagen in de webshop. Super bedankt dus voor deze top tip! 

Ik hoop dat jullie hier heel blij mee zullen zijn. Laat het me even weten!

Liefs Brechje

Alle 4 grote handtas

Grote handtas zwarte croco

Grote handtas python

Grote handtas

6 comentarios

Deze wil ik zo graag! Nu nog de moeilijke keuze: luipaard of zebra… Een vriendin vroeg zich af of zebra niet snel vies wordt. Vond ik wel een goeie, kunnen jullie me daar antwoord op geven?

Mireille Timmerman 13 septiembre 2019

geweldig, nu deze bijna compleet…alleen de make up tas nog in leopard

Gaby Stroop 23 agosto 2019

Bedoel in mijn vorige reactie de Python ipv Croco

Carolijn 23 agosto 2019

Zo leuk, maar mis een lang hengsel. Bij de normale ook een lange zodat je de tas ook om kunt hangen.

Danielle 23 agosto 2019

Jaaaaaa…..mooie aanvulling op mijn croco laptoptas die ik echt elke dag gebruik en de grote strandtas!

Carolijn 23 agosto 2019

Super gaaf ! Ga eerst sparen voor de strandstas met toilettas 👌

Monique 16 agosto 2019

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse