Handbagage; ik leg het nog 1 keer uit!

De shoppers van All-time Favourites zijn niet alleen handig als strandtas, sporttas, boodschappentas, weekendtas of saunatas, maar zijn OOK de ultieme handbagagetas!

Ik reis en vlieg tegenwoordig best heel veel nu ik in Barcelona woon voor All-time Favourites. En verbaas me toch elke keer weer over hoeveel mensen met zo’n onhandige en niet zo fashionable trolleykoffer reizen. Buiten het feit dat door de douane gaan alleen al dubbel zo lang duurt met een koffertje, beweeg je je met een koffertje ook nog eens trager. En dan niet te spreken over hoe lang je bezig bent om dat koffertje in die bak boven je hoofd te krijgen. Eerst dat ding weer open om je tijdschrift of trui eruit te pakken en je houdt ondertussen de rij in het gangpad op. Als je koffertje überhaupt wel mee mag.

Want vorige week zag ik het én op de heenweg en op de terugweg; bij de gate werden allemaal koffertjes alsnog ingenomen omdat de bakken boven de stoelen in het vliegtuig te vol waren en moesten deze koffertjes in het laadruim worden geladen. Tegenwoordig reist iedereen met alleen handbagage. En dat past simpelweg niet in al die bakken boven de stoelen. En dus moet je na de landing ellenlang wachten totdat je koffer op de band ligt. Zonde van je kostbare vakantietijd!

Dus; gun jezelf een relaxte tijd op het vliegveld en in het vliegtuig en reis met je ATF shopper. Deze mag altijd mee (want is zacht en flexibel), zet je lekker tussen je benen op de grond. Hoef je niemand lastig te vallen als je nog iets uit je tas wil halen. En geen stress bij de douane of de gate. PLUS: je reist in stijl en je hebt je strandtas dan dus ook al bij je!

Met de herfstvakantie die eraan komt, lijkt me dit een mooi moment om te testen hoe fijn jouw ATF shopper ook is als je gaat vliegen. En maak dan meteen een leuke foto van jou in het vliegtuig met de shopper en mail die foto vóór 27 okt naar info@alltimefavourites.nl: maak je kans op 150€ shoptegoed bij ATF! 28 oktober maken we de winnaar bekend!

Liefs vanuit Barcelona, Brechje

Handbagage tas Past gewoon in deze “beugel”

Handbagage All-time Favourites Travel in style 

Handbagage All-time Favourites En ook in de “beugel” past de shopper!

Handbagage ATFVelen moesten hun koffertje alsnog inleveren...too bad! 

Handbagage ATFGewoon tussen je benen. Heb je alles makkelijk bij de hand! 

 

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse