De kat op het spek binden, I know, maar dit is echt mijn favoriet!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Ik weet het, tis niet echt eerlijk dat ik het nu met jullie over mijn favoriet van dit moment wil hebben, maar toch ga ik het doen; de shopper XS zwart croco, ook wel grote handtas zwart croco. Waarom is dat niet eerlijk? Omdat velen van jullie hier al zo lang op wachten en ik deze al wél heb! Maar...aanstaande maandag gaan we deze dan EIN-DE-LIJK aan jullie uitleveren en hebben jullie deze dinsdag of woensdag in huis! YES!

Maar waarom is juist deze XS shopper nu mijn favoriet? Ook al is het in Spanje nog steeds redelijk zomers weer, het echte strandweer is helaas voorbij en ik gebruik de grote shopper simpelweg niet meer zo vaak. En..het na-zomerse-normal-life is ook voor mij weer begonnen en dat betekent veel afspraken buiten de deur. Ik ben op zoek naar een samenwerking met een nieuw Spaans PR bureau waardoor ik verschillende bureaus af moet. Op dit soort momenten heb ik niet heel veel bij me behalve een Macbook, mijn portemonnee, een flesje water, mijn mondkapje en wat make-up. Voor deze gelegenheden is de XS shopper perfect. En in zwart croco in mijn ogen echt super elegant en stylish. Een tas die weinig uitleg behoeft: hij oogt netjes, classy, hij is handig want er past meer in dan je denkt en met het zwarte logo en de pink voering, ook erg vrouwelijk. 

Ik heb het voorrecht dat ik zo'n beetje de hele collectie zelf ook heb. En altijd kan rouleren. Maar er zijn een paar shoppers in mijn eigen privé collectie die ik altijd gebruik: alles van de python print (mijn favoriete print), de kleine shopper disco groen en deze XS shopper zwart. En dus is het een beetje als de kat op het spek binden om juist nu, als jullie al zo lang wachten, juist deze tas in het zonnetje te zetten. Maar....

Als jullie dan eindelijk deze week deze shopper binnenkrijgen in de nieuwe 100% biodegradable roze zakken, wil je mij dan alsjeblieft een foto sturen? Van je tas of de pink verzendzak, of van allebei, het maakt me niet uit. Zou ik echt te gek vinden!

Fijn weekend, liefs,

Brechje

Brechje Gondrie

1 comentario

Hallo Brechtje
Ik heb een tas van je waar de roze lipjes ontbreken
Heb je die ook los
Het staat zo leuk en ik moet nu telkens op gevoel de rits zien dicht te krijgen

Met vriendelijke groet
Daniëlle

Daniëlle 19 marzo 2021

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse