De All-time Favourites toilettas is zoveel meer dan een toilettas!

Ja daar ben ik weer vanuit zonnig Barcelona! Terwijl het in Nederland natuurlijk weer is om te huilen, met regen en viezigheid, geniet ik hier nog even volle bak van de warme temperaturen. Niet om het jullie in te wrijven hoor, maar gewoon omdat het werkelijk zo is. Ik woon bijna een jaar nu hier in Barcelona en de zomer duurt nog echt tot eind september en ook oktober en november zijn voor Nederlandse begrippen net als lente. Kleine noot: wij dragen hier allemaal mondkapjes, ook bij 30 graden, dus het is echt niet alleen maar Hosanna!

Ik heb de laatste weken een nieuwe favoriet: de All-time Favourites toilettas. Ik gebruikte heel vaak deze Juul Bag, (vernoemd naar mijn eerste nichtje!) maar deze vind ik met het kettinkje, soms een beetje te chique. Plus is dat kettinkje in je nek bij deze hitte ook niet altijd fijn. Maar deze nieuwe favoriet is ideaal als je even snel wat gaat drinken in de stad of als je gaat lunchen op het strand en je je shopper gewoon onder je bedje laat liggen. Want dat deed ik de laatste tijden zo vaak, dat ik op het strand alleen mijn toilettas meenam naar het terras. En in die toilettas zat dan mijn portemonnee, zonnebril, mondkapje, sleutels, etc. Wij noemen dit tasje een toilettas, wat het zeker ook is, maar eigenlijk is het ook gewoon een bag-in-bag. En dan ben ik een beetje lui, want de dagen na het strand, ga ik dan niet mijn valuables weer in een ander tasje doen en zo liep ik ineens elke dag met deze toilettas quilted black, een beetje Chanel achtig!

Uit mijn kleine shopper quilted black heb ik het koordje geklikt, en deze aan het toilettasje gemaakt, als een soort polsbandje. En zo is die super handige toilettas, ineens ook een soort clutch. Voor de nette momenten is uni zwart natuurlijk prima, veilig en mooi. Maar als je even iets meer in het oog wil springen, neem je een printje of glitters! Leuk toch? Ik ben echt dol op praktische lifehacks: handige oplossingen die het leven een stukje makkelijker maken. Dit is er voor mij ook 1.

Nu ben ik benieuwd: wie van jullie doet dit ook? Wie gebruikt haar toilettas ook als clutch, bag-in-bag, avondtasje of handtasje? 

Geniet van je weekend en tot volgende week!

Liefs Brechje

Toilettas All-time Favourites

Toilettas All-time Favourites

Toilettas All-time Favourites

toilettas ATF dames

 

 

 

4 comentarios

Jaaa, ben verslaafd aan de toilettasjes en make-up tasjes. Heb, net als jij de koordjes van de tas aan de bijpassende toilettas hangen en gebruik ze ook als clutch om even bij de standtent wat te eten en te drinken. Alle belangrijke spulletjes handig en stijlvol mee te nemen.

Monique 01 septiembre 2020

Ja, dat doe ik ook! En wel met de glitter toilettas :-)
Ik heb allen de XS shoppers, maar de toilettas is dit jaar in mijn gewone strandtassen mee gegaan naar diverse stranden op Curaçao.
Nu wil ik eigenlijk de schelpen toilettas ook hebben. Alvast voor volgend jaar zomer ;-) Dus ik hoop dat die weer terug komt…

Mireille 29 agosto 2020

Ja, dat doe ik ook! En wel met de glitter toilettas :-)
Ik heb allen de XS shoppers, maar de toilettas is dit jaar in mijn gewone strandtassen mee gegaan naar diverse stranden op Curaçao.
Nu wil ik eigenlijk de schelpen toilettas ook hebben. Alvast voor volgend jaar zomer ;-)

Mireille 29 agosto 2020

Wat een handige tip! Ik gebruik mijn toilettas straw roze als kleine tas in de fietsmand, ideaal want alles past er in. Zelfs een waterfles! Nu nog een andere kleur bestellen die ik kan gebruiken als clutch.

Daniëlle 29 agosto 2020

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse