All-time Famous: ATF in de TELEGRAAF!

Wie had dat gedacht dat ik ooit de krant zou halen met mijn Grote Tassen avontuur? En dan ook nog eens de krant van wakker Nederland: De Telegraaf, die dagelijks door echt heel veel mensen wordt gelezen fysiek, maar ook online. Hoe ik dat weet? Nou; doordat gisteren vanuit alle hoeken reacties binnen kwamen op dit leuke artikel. Van jong en oud. Ik was echt verrast!

Mijn collega Jorien had een oproep gelezen van de journaliste van De Telegraaf die op zoek was naar ondernemers met buitenland ambities. Daar had Jorien op gereageerd en zo werd zij niet veel later gebeld door deze journaliste of ze "ons verhaal" een beetje kon toelichten. Toen we door de "keuring" waren gekomen, volgde het echte interview.

Best heel spannend vond ik het. Nu viel er voor mij niet echt heel veel voor te bereiden; praten over ATF vergt van mij natuurlijk helemaal geen voorbereiding! Ruim een uur hebben we gesproken samen over hoe mijn avontuur is begonnen, welke struggles ik onderweg ben tegengekomen, het vallen en opstaan, tot het punt waar we nu staan met het plan om ATF Spain op te zetten!

Ik had behalve aan mijn lief, aan helemaal niemand iets verteld hierover. Omdat het me zo leuk leek om hiermee vooral mijn familie en vrienden te verrassen. Hoe vaak in je leven krijg je de kans om met zo'n groot artikel in een nationale krant te komen? Het enige dat ik tegen mijn familie had gezegd was: "koop morgen De Telegraaf". 

Nou zij waren toch enthousiast en trots! En ik zelf natuurlijk ook. Maar wat ik niet wist is dat er nog zoveeeeel mensen zijn die een krant lezen. Oud-klasgenoten, hockey coaches van vroeger, verre familie, oud klanten, vrienden van vrienden, van alle kanten kreeg ik leuke berichtjes. En wat natuurlijk voor ATF super leuk was; we hadden gisteren direct ontzettend veel bezoekers op de website. Dus voor de naamsbekendheid van ATF is het ook heel goed geweest. Heb jij het artikel nog niet gelezen, klik dan even hier!

Wij hebben er een lekkere borrel op gedronken samen. En nu gaan we weer back to reality en door met waar we mee bezig waren: de leukste grote tassen aan de vrouw brengen! 

Geniet lekker van je weekend en tot volgende week! 

Liefs Brechje

Dejar un comentario

Todos los comentarios son revisados antes de publicarse