Zomer in eigen land!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest die ik schrijf vanuit zonnig Barcelona. Ik volg natuurlijk op de voet alle ontwikkelingen in Nederland en ik was dan ook helemaal blij dat er wat versoepeling komt in alle regels in Nederland. Lekker weer naar de kapper, pedicure, manicure en hoe fijn dat de kids eindelijk weer naar school gaan. Hoe het allemaal in de praktijk zal gaan is even afwachten, maar het geeft in ieder geval weer perspectief.

En...kunnen we langzaam plannen gaan maken voor de zomer. Hoe moeilijk dat ook is. Nu niemand weet of er gevlogen kan worden deze zomer, wordt vakantie in eigen land de keuze die veel gezinnen nu vast maken. Ik geloof dat de vraag naar huisjes in de zomer in Nederland nog niet eerder zo groot was als nu. Het zekere wordt voor het onzekere genomen. En ik begrijp dat wel. Dan heb je tenminste iets vaststaan en kun je ergens naartoe gaan leven. En nee, dit hadden we allemaal niet voor ogen toen we om 23:59 uur op oudjaarsavond klaarstonden om te proosten op 2020. 

Maar, ieder nadeel heeft zo zijn voordeel natuurlijk. Want...dure vliegtickets hoeven nu niet geboekt te worden wat betekent dat er voor jou lekker wat budget vrijkomt voor een waanzinnige zomer-2020-dit-heb-ik-wel-verdiend-tas! Een aangename verwennerij voor jezelf deze zomer. En dat doet mij denken aan mijn jeugd, in de auto op weg naar Frankrijk. Papa achter het stuur. Mama ernaast. En tussen haar benen stond altijd een tas vol lekkers: broodjes, gekookte eieren, thermoskan koffie, fruitella. Nu er misschien niet gevlogen gaat worden, of stukken minder, wordt misschien DE ATF ZOMER 2020 FOTO wel, i.p.v. een foto bij de trap van een vliegtuig, een foto van een ATF shopper tussen de benen op de grond in de auto vol met lekkers?!

Hoe leuk zou dat zijn? Voor mij echt jeugdsentiment. En als je dan onderweg ergens wil gaan picknicken, hebben we er ook een leuke handdoek bij waarop je lekker kunt chillen, liggen en eten. In stijl. we hebben de handdoeken in 6 varianten: camouflage, luipaard, zebra, python, zwart/wit en rood/wit. Benieuwd: klik hier! Dat moet toch zeker ook leuke foto's op gaan leveren!? 

Hou vol, maak leuke plannen en verwen jezelf! Dat is het motto :-)

Liefs Brechje

p.s. zondag is het Moederdag, Je kunt ook NU nog even snel jouw favoriet aan je man/vriend/kind vragen! TIP!

Handdoek All-time Favourites

Strandlaken All-time Favourites

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published