Wit & goud; de ultieme zomercombinatie!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Sinds september vorig jaar woon ik in Barcelona om All-time Favourites in Spanje op te zetten. Dat is in de huidige situatie van Covid19 nog best een hele uitdaging. En tel daar ook nog eens bij op dat in augustus in Spanje alles helemaal plat ligt. Augustus is de vakantiemaand van alle Spanjaarden en heel veel kantoren, winkels, restaurants en bars gaan allemaal EEN MAAND dicht. Iets dat wij ons helemaal niet kunnen voorstellen in Nederland natuurlijk. Op de meeste kantoren in Nederland worden de vakanties zo gepland dat er altijd wel mensen aan het werk zijn en bars en restaurants willen nu juist open zijn. Zeker na de lockdown. Hier in Spanje niet. Ik vind dat nog best wel een dingetje. Maar goed, je ertegen verzetten en je er druk over maken is zonde van mijn energie en daar is het bovendien ook nog eens veel te warm voor! 

Daarom pas ik me aan en geniet ik van de Spaanse zomer en probeer ik gedurende de weekenden de omgeving te ontdekken. As we speak zitten we in Begur, een prachtig plaatsje aan de Costa Brava, ten noorden van Barcelona. En voor zo'n weekend-trip kies ik natuurlijk bewust mijn All-time Favourites shopper uit. Want als er 1 shopper in onze collectie zit, die absoluut past bij de zomer, bij strand, bij mooie chique beachbars en hotels is het deze kleine shopper met gouden schelpenprint. Ik vind de combinatie wit/ecru met goud zo zomer-chique en ook zonder het woord chique, gewoon heel erg zomers. En van alle shoppers in onze collectie, denk ik, dat dit wel de meest zomerse is. Ik ben mega fan van deze tas. En ik niet alleen. Jullie hebben vast de foto van Monique Noell voorbij zien komen op vakantie met deze KLEINE SHOPPER SCHELPEN GOUD op social media? 

Soms heeft een tas een zetje nodig, valt deze weg tussen alle andere shoppers. Zoals deze schelpenprint. Sinds februari zit deze al in onze collectie, maar hij werd maar mondjesmaat opgepikt. Dit terwijl ik echt MEGA hoge verwachtingen had van deze shopper. Zeker door de leuke gouden schelpjes die aan de tas zitten. Ik had zelfs gezegd dat dit de zomer 2020 topper zou worden. Niet dus. TOTDAT Monique deze foto's dus plaatste (zie onder). Ineens kregen we elke dag mails en telefoontjes waar deze geweldige tas ineens vandaan kwam. Maar echt: hij zit al een half jaar in de collectie. 

Na de post waren alle toilettasjes in 1 week uitverkocht en ook de shopper ging ineens als een speer. Voor de toilettas was ik zelfs te laat (ja ik vis ook wel eens achter het net). Maar voor de shopper gelukkig niet en heeft mijn lieve collega Eline deze shopper naar mij opgestuurd! Kan ik mooi dit weekend hier aan de Spaanse chicas in de Costa Brava mijn strandtas showen!

Fijn weekend,

Liefs Brechje

Strandtas All-time Favourites Monique Noell

Strandtas All-time Favourites Monique Noell

Strandtas All-time Favourites Monique Noell

Leave a comment

All comments are moderated before being published