WIN WIN WIN

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik heb All-time Favourites jaren geleden opgericht, met de missie handige grote tassen op de markt te brengen die drukke on-the-go vrouwen helpen alles uit hun drukke dag te halen! In stijl! En dat is me toch een leuke missie! Ik krijg er elke dag zoveel energie van! Het is heel leuk om aan iets te werken dat vrouwen empowert. Nu is dat een term die je tegenwoordig veel leest natuurlijk. Maar van mij, van ATF is het al heel lang een belofte dat je alles lekker zelf kunt doen in stijl met een tas van ATF. Van je werk naar de kinderopvang, via de supermarkt naar de gym en vanuit het vliegtuig in 1x door naar het strand. Het lukt jou echt allemaal op 1 dag, met een grote shopper van mijn merk! 

En wat mij dus nog meer energie geeft, is dat jullie dit ook ECHT zo voelen en ervaren. Niet alleen op het strand in de zon. Maar het hele jaar door gebruiken jullie onze handige shoppers en krijgen we hier de liefste berichtjes over op social media en mail. "Hoe deed ik dit allemaal in hemelsnaam voordat ik mijn ATF shopper had". "Ik kan niet meer zonder, overal in huis liggen ATF shoppers". "Ik weet dat ik altijd alles bij me heb en dat geeft me een zeker gevoel, de hele dag". En dit zijn er maar een paar. Ja dan ben ik natuurlijk apetrots, dat snap je.

Maar..van die druilerige herfstmomenten in Nederland, op de fiets, of waar dan ook: daar krijgen wij natuurlijk nooit een leuke foto van! Die krijgen we eigenlijk alleen van de mooie stranden en de zonnige oorden. Vandaar dat we iets leuks hebben bedacht. Als jij de komende week een leuke foto van jou maakt, met een ATF tas, in een after-summer-setting, maak jij kans op een shopper naar keuze! Laat ons zien hoe jij die ATF shopper gebruikt nu de zomer voorbij is!

Mail deze foto naar info@alltimefavourites.nl uiterlijk zondag 24 oktober. Dan gaan mijn collega Nanna en ik maandag de 25e de origineelste foto uitkiezen en de winnaar mag een tas uitkiezen in onze webshop! (m.u.v. Gold Label). 

Ik ben benieuwd naar alle inzendingen! Spannend.

Fijn weekend,

Liefs Brechje

Tas alltimefavourites

Leave a comment

All comments are moderated before being published