Wil je ECHT even lachen?

Ja daar is ie weer! Mijn wekelijkse blog waarin ik je meeneem in alles wat op mijn pad komt om van All-time Favourites het GROOTSTE grote tassenmerk van de wereld te maken. Mijn dromen zijn groot. Maar goed, eerst maar eens Nederland veroveren. In deze blog ga ik je heel blij maken. Lees maar even verder, dan ga je echt even lachen!

Want....we gaan aanstaande maandag om 14:00 een speciale END-OF-SUMMER sale pagina openen waar je met MAAR LIEFST 50% korting de laatste summer items kunt scoren. Deze pagina blijft staan t/m donderdag avond 13 sept 23:59 uur. Dan verdwijnt de sale pagina van de site en komt 14 of 15 september de nieuwe wintercollectie online!

Vorige week had ik al wat laten zien van deze nieuwe collectie in mijn blog. Ik ga helaas niet méér laten zien, want ik wil jullie lekker in spanning laten. Morgen vlieg ik naar Edinburgh waar we de wintershoot doen. Deze omgeving lijkt me prachtig om de nieuwe tassen in te fotograferen. Ik ben er nog nooit geweest, dus ik vind het echt spannend. We vliegen maandag avond terug en dan is het even heel druk voor de fotograaf die dan al die foto's moet bewerken zodat ze vrijdag of zaterdag op de site kunnen.

Verder is deze week Eline, onze nieuwe collega begonnen. Heel gezellig. Ik ben niet langer meer de enige hier op kantoor met een zachte G. Eline komt van origine uit Eindhoven dus heeft ook een lekker Brabants accent. Top! Als Brabantse vind ik dat natuurlijk heel leuk.

Het wordt een lang weekend voor jullie voordat het maandag 14:00 uur is en je met vette korting kunt shoppen, I know, maar ik weet wel zeker dat ik je nu wel een beetje heb laten lachen met dit fijne nieuws!

Ik wens je een heel fijn (lang ;-) ) weekend en tot volgende week vrijdag. Dan breng ik verslag uit van mijn trip naar Schotland.

Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published