Welk printje is jouw favoriet?

Ik denk wel dat we kunnen stellen dat All-time Favourites vooral bekend staat om de leuke printjes die we hebben. Het aanbod uni-kleur tassen is vrij klein bij ons. Het gekke of opmerkelijke van alles is dat je mij niet snel zult aantreffen met een printje. Ik draag zelf eigenlijk altijd uni's. Maar voor een tas en dan met name een grote tas, vind ik een kek printje juist heel leuk. 

In 2011 ben ik begonnen met de allereerste grote shopper, het printje waar ik mee begon was de python print. Na al die jaren is deze print nog altijd mijn favoriet. Daarna volgden de zebra print en luipaard print. Daarna kwam de blauw /witte streep en de denim blauwe (uni) shopper met witte tekst. Met deze 5 versies begon het echte avontuur. 

Nu is het al weer de 5e zomercollectie die we uit hebben gebracht en daarom heb ik even voor deze blog, ALLE printjes die we ooit in de collectie hebben gehad op een rijtje gezet. Naast de 5 bovengenoemde printjes, hebben we gehad:

 • camouflage
 • mini verticale blauwe streepjes
 • washed canvas in rose en bruin
 • sailor blauw/wit en sailor wit/blauw
 • Sterren (in army, koraal, blauw en grijs)
 • kocosnoten
 • ananas
 • palmbomen
 • python turquoise/geel/roze
 • pailletten (goud/zilver en zwart/zilver)
 • jacquard zwart/wit
 • kreeftjes/lobster print
 • palmbladeren met roze
 • straw print (met pink of blauw of rood)
 • groen en pink disco
 • jute met python gecombineerd
 • tie dye in blauw en khaki
 • desert print in zwart en rood (in zwart momenteel mijn dagelijkse tas, zie foto)
 • denim rainbow
 • wit camouflage hologram
 • en als laatste, ze hebben geen printje maar zijn effen goud en effen zilver, de neoprene shopper.

Ben ik nog iets vergeten volgens jou?

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd: welke printje is jouw favoriet? Je kunt hieronder de blog reageren, maar ook op FB. Let me know!

Liefs Brechje

Hier nog wat voorbeelden:

Python print

Straw print

Rainbow denim print

zebra print

Star print

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published