We zijn begonnen!

Een nieuwe week dus ook weer een nieuwe blog waarin ik, Brechje Gondrie oprichtster van ATF, jou meeneem in alles wat ik meemaak tijdens het opzetten en opbouwen van mijn eigen grote tassenmerk! Deze week zijn de temperaturen boven de twintig graden gekomen en ja, dat betekent dat...

WE ZIJN BEGONNEN! Deze week heb ik voor het eerst sinds maaaaanden geen sokken aan hoeven doen. Ik kon zo met mijn blote voeten in mijn pumps en wat was in blij. Ik moet nog wel een beetje werken aan mijn teint, dat is logisch, maar ook met witte voetjes kunnen pumps prima. Iedereen was vrolijk deze week. De terrassen in Amsterdam zaten bomvol, de eerste verbrande schouders heb ik ook al gezien en ook het Vondelpark zat gisteravond vol happy picnickers. En..we hebben de hele week buiten kunnen lunchen!

Waar precies zijn jullie dan mee begonnen hoor ik je denken? Nou; nu de zon is gaan schijnen merken wij op kantoor dat jullie ATF fans ook weer helemaal "aan" staan en jullie zin hebben om foto's te delen met ons. We hebben namelijk de hele week zoveel foto's mogen ontvangen van happy users en hun ATF tas. We ontvangen wel vaker gezellige foto's natuurlijk. Maar als de zon begint de schijnen en de temperaturen omhoog gaan, ontvangen we gewoon meer foto's.

En die week dat we duidelijk meer foto's ontvangen dan normaal, nu dus, is voor ons het teken dat de 'zomer' (met de bijbehorende zomerkriebels) is begonnen. En dat we klaar moeten staan voor jullie. De meivakantie voor het zuiden is begonnen. Mensen gaan erop uit. En dat zijn dan ook de momenten, dat de tas voor velen van jullie weer te voorschijn komt, NOG meer wordt gebruikt of voor het eerst wordt aangeschaft.

Bij elk panel onderzoek dat we houden, horen we dat onze tassen een soort Pavlov reactie oproepen. Als jullie de tas zien, associëren jullie die met weekend, leuke dingen doen, avontuur, erop uit gaan en VOORAL GENIETEN! Happy feelings dus en dat vind ik een geweldig compliment!

Layla, Amber en ik zijn er helemaal klaar voor! Fijn weekend en geniet nog even van het lekkere weer!

p.s. hierbij een selectie van wat we deze week hebben ontvangen:

Leave a comment

All comments are moderated before being published