We mogen weer naar buiten!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Normaal gesproken schrijf ik over de avonturen die op mijn pad komen hier in Barcelona tijdens het opzetten van All-time Favourites España. Maar sinds de total lockdown, komen er maar weinig avonturen op mijn pad aangezien we hier in Spanje niet naar buiten mogen. Enkel om naar de supermarkt te gaan. En dat moet dan ook nog zo snel mogelijk gebeuren. Een wekelijks bliksem bezoek aan de supermarkt is het maximale avontuur in de week. Maar..uiteraard genoeg avontuur in de virtuele wereld waarin ik met All-time Favourites opereer; online! En ondanks dat alles anders is dan anders, gaan er ook gelukkig dingen gewoon door als altijd.

Steeds meer Spaanse señoritas vinden hun weg naar de Spaanse webshop. Dat is echt zo leuk om te zien. Bij elke bestelling zoek ik op Google maps waar die persoon woont. Nou, daar is geen peil op te trekken, het gaat het hele land door. En ook in Nederland zijn nog elke dag mensen die ATF voor het eerst ontdekken. Voor fans van het eerste uur is dat misschien niet voor te stellen, maar het is echt zo. We zijn als merk nog altijd in de opbouwfase en nog steeds zijn er méér dames die ATF niet kennen dan wel kennen. Dus zaak voor ons om te blijven zaaien. 

En daar kun jij ook bij helpen trouwens! Want...weet jij dat wij een online spaarprogramma hebben dat ATFriend heet? (rechts onderaan op de site zie je een pink tabblad met ATFriend, klik daarop!) Als je hier een account aanmaakt, spaar je automatisch punten als je aankopen doet, reviews schrijft EN....je spaart ook punten als je een vriendin tipt die nog niet bij ATF heeft geshopt. Als zij door jou gaat shoppen bij ATF, krijg jij als dank korting op je volgende aankoop! En ook je vriendin krijgt dit, want als zij een account aanmaakt krijgt zij ook punten. Ik zeg: doen! Zo worden we allemaal blij toch? Klik hier voor het spaarprogramma  en word ATFriend! 

Maar goed, terug naar Spanje. Ik heb hier een kalender hangen, waar ik elke dag een kruisje heb gezet en het eerste kruisje dateert van 14 maart. Toen werd de ellende aangekondigd en werd je al naar huis gestuurd. Maandag 16 maart ging het officieel in en mocht niemand meer de deur uit. Behalve dus voor boodschappen. En dan nu vandaag na 49 dagen sta ik aan de vooravond van iets dat me zo blij stemt! Wij hier in Spanje mogen vanaf morgen, op dag 50, weer naar buiten! Niet de hele dag, maar op bepaalde tijdstippen: van 6-10 uur 's morgens en van 20-23 u 's avonds. We mogen individueel gaan handlopen en wandelen. Heerlijk! Eindelijk een beetje vrijheid. 

Als toch iemand me vooraf zou hebben gezegd dat ik 49 dagen niet eruit zou mogen voor een ommetje en dat ik in jubelstemming zou raken van het simpele nieuws dat we eventjes naar buiten zouden mogen, dan had ik diegene voor gek verklaard. Bovendien had ik denk ik vooraf ook niet gedacht dat ik het zou volhouden.En kijk nu. Het is gewoon de realiteit. En we houden het allemaal vol. Soms met vallen en opstaan, maar we doen het allemaal wel. Samen komen we hier doorheen. Samen op weg naar een fijne zomer. Hopelijk in het buitenland en anders strand in eigen land. Maar we gaan die zomer redden, save the summer! 

Hou vol lieve dames! Liefs uit Barcelona!

Brechje

1 comment

Mooi geschreven Brech. Ook voor jou : houd vol daar. Er komt een tijd dat we weer weg mogen. En dan gaan we ook naar Barcelona.

Lenny Hoeks May 02, 2020

Leave a comment

All comments are moderated before being published