Wat moeten we lang wachten hè?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest; hopelijk jouw wekelijkse dosis feelgood in deze rare, benarde tijd waar we in zitten met z'n allen. Het is niet altijd even makkelijk om optimistisch te blijven als we zo lang moeten wachten hè? Met name hier in Spanje, met een volledige lockdown, merk ik dat het lastig wordt na 4 weken binnen, om elke dag met het juiste been uit bed te stappen. Wetende dat de dag vrijwel hetzelfde is als de dag ervoor. En dat ook morgen niet heel veel anders zal zijn. Gisteren is hier aangekondigd dat mogelijk de noodtoestand wordt verlengd tot 10 mei. Wow. Dan zitten we tegen die tijd dus bijna 2 maanden binnen.

Wij als All-time Favourites proberen er alles aan te doen om jouw dag een beetje leuker te maken. En dat proberen we te doen met onze Facebook posts, Instagram posts, Instagram stories, de nieuwsbrief en deze blog. Maar een nog krachtiger middel zijn onze tassen. Want als je dan toch boodschappen moet doen, wordt het nèt wat leuker als je dat met een ATF shopper doet. Of als je alle vuile was in huis aan het verzamelen bent, waarom niet een ATF shopper gebruiken? Lege flessen naar de glasbak? Kan ook prima met een shopper van ons. Diezelfde tas die je in de zomer gebruikt als strandtas, als vakantietas of op de boot. Die tas wekt bij velen van jullie een soort Pavlov reactie op: ATF tas zien = denken aan leuke tijden. 

Dus bewaar 'm niet voor straks, gebruik 'm nu! Daar word je echt vrolijker van! Met een tas van All-time Favourites kun je elke drukke dag aan, of dat nou in tijden van Corona is, of daarvoor of daarna! Denk niet, dat is zonde! De grote tassen zijn sterk genoeg voor een flinke lading boodschappen. Of een flinke dosis lege wijnflessen! Ook de was kan deze tas prima aan. Geen zorgen.

En als je nou lekker in je luie stoel zit, mijn blog te lezen, of misschien zelfs in bed, heb ik nog een vraag voor jou; mocht je nou even 5 minuten de tijd hebben, schrijf dan even een review op onze site bij jouw tas(sen). Daar doe je mij een groot plezier mee, maar vooral iedereen die nog nooit een ATF tas heeft gehad, zich oriënteert op de website en online vastloopt wat betreft formaat, het materiaal of de zakjes aan de binnenkant. Hoezeer wij ook ons best doen om alles zo goed mogelijk te omschrijven; het blijft voor velen soms nog lastig in te schatten hoe groot groot is, hoe klein klein is en hoeveel kleiner de XS shopper is! 

Hoe het werkt? Heel simpel, kijk naar onderstaande foto's! Hoop dat je er even tijd voor hebt en zin in hebt. THANKS!

Ik wens je een heel zonnig Paasweekend, met heerlijke brunches en lunches en hopelijk in gezelschap van je allerliefsten (op afstand!). Hou vol, blijf geduld, afstand en vertrouwen houden. EN.... onthou dat je nog de hele maand bij elke order die je plaatst in de webshop, het limited edition sleuteltasje kado krijgt van ons! 

Heel veel liefs vanuit Barcelona,

Brechje

HOE SCHRIJF JE EEN REVIEW?

1. Zoek hier in de webshop in het menu jouw shopper, toilettas, make-uptas, handdoek etc. 

2. Scroll een klein beetje naarbeneden en daar zie je staan in het roze: bekijk de reviews en klik hierop. (kijk hieronder op de foto)

Bags bigger than life

3. Dan kom je vervolgens deze grote roze knop tegen met de tekst "write a review" en klik hierop (zie foto hieronder)

Bags bigger than life

4. Dan vul je vervolgens alles in wat je kwijt wilt en klik vervolgens op "submit review". Dan verschijnt deze niet direct online, dat duurt een paar uur. Dus denk niet dat er iets verkeerd gaat! DANK JE WEL!

Bags bigger than life

 

Ons kadootje deze maand:

kadootje!

Leave a comment

All comments are moderated before being published