Wat een heerlijke zomer!

Hoe fijn is het om mijn wekelijkse blog weer in het zonnetje te kunnen schrijven! Wat een heerlijke zomer hebben we toch en wat een geluk met het weer. Ik word er zo vrolijk van. Hebben jullie dat ook?

En met een goed humeur kun je de hele wereld aan, tenminste, zo geldt dat bij mij. Ik ben van nature een opgewekt persoon, maar die zon maakt me over excited. En dat komt goed uit als het even druk is of rommelig zoals deze week.

Ik weet op maandag en elke andere dag van de week vaak niet wat de dag me gaat brengen. Er komen zo vaak adhoc dingen op mijn pad waardoor een to-do lijstje nooit af raakt lijkt wel en dat maakt me soms een beetje onrustig. Deze week heb ik eindelijk de knoop doorgehakt voor een nieuw kantoor. We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe ruimte en ik wilde graag in de Houthavens blijven. Maar hier staan niet zo heel veel beschikbare kantoren leeg en daardoor is er weinig keuze. Dus heb ik samen met Layla de afgelopen weken ook andere kantoren bezichtigd.

De een was soms nog mooier dan de andere. Maar de Houthavens bleef trekken. Ik vind het hier gewoon leuk. We sporten hier elke donderdag samen in de naastgelegen gym, maar ook dit hele gebied is zo upcoming nu, dat ik eigenlijk niet weg wil. We zitten hier nu al 5 jaar en het is hier 5 jaar lang een bouwput geweest. En net nu het bijna af is, zouden wij ergens anders heen gaan? Nee dat zie ik niet zitten. Dus de enige beschikbare ruimte, die eigenlijk een beetje te groot is voor ons, heb ik deze week omgedoopt tot ons toekomstig head quarter. De handtekening is gezet en 15 aug trekken we erin.

Dus moest ik deze week heel snel schakelen met timmermannen om leuke meubels te laten bouwen. De nieuwe ruimte wordt natuurlijk vooral pink en een leuke roze bar kan niet ontbreken. Ook een roze SMEG koelkast wordt besteld. Als het straks klaar is zal ik foto's laten zien. Ik kan niet wachten.

Verder deze week de eerste sollicitanten gesproken voor de vacature Customer Service Talent. Als je nog wilt reageren, doe dat dan zsm! Ook had ik weer mijn twee-wekelijks overleg met mijn business coach Ole, is Amber weer terug en is het team weer compleet, zijn de nieuwe hammamdoek-proto's voor volgende zomer binnen (EN DIE ZIJN ECHT TE GEK!) en werd ik weer dagelijks aangenaam verrast door de leukste foto's die we van jullie ontvangen, dank je wel daarvoor! (jij kunt ze ook sturen naar: info@alltimefavourites.nl).

Jullie lezen dus goed dat ik een happy camper ben momenteel! Heel fijn weekend iedereen!

Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published