TIEN!

Het is gelukt! Deze week hebben we op Instagram de magische 10.000 volgers weten te bereiken!  Hoe tof is dat? Misschien weet niet iedereen dat, maar zodra je 10.000 volgers hebt op Instagram, krijg je allerlei extra mogelijkheden binnen Instagram die je anders niet hebt. Het belangrijkste is, dat je vanuit de stories, in 1x kunt swipen naar de webshop of naar welke website dan ook. Dat maakt het voor de volgers dus nog eens makkelijker om met 1 beweging naar de website te gaan. Ja daar zijn we echt blij mee.

Ik had de meiden op kantoor iets beloofd, al maanden geleden toen we nog op 8000 volgers stonden: als wij 10K volgers hebben op Insta, neem ik jullie mee naar het Okura

En door steeds heel mooie content te plaatsen is het ons op eigen kracht gelukt. Want het kan natuurlijk ook allemaal een stuk makkelijker: je kunt tegenwoordig voor een appel en een ei heel veel volgers kopen. Voor 50 dollar heb je zo 2000 volgers. Wie dat zijn en waar ze wonen is niet geheel bekend en of het echte personen zijn ook niet. En zo wordt iedereen een beetje voor de gek gehouden op Instagram. Ik heb het overwogen, dat zeg ik eerlijk, maar zo trots dat we het niet hebben gedaan. 

En toen afgelopen zondag Nick Schilder (van Nick en Simon) op zijn Instagram pagina een leuke foto zette van hemzelf met een ATF shopper, kregen wij er ineens die laatste volgers bij, die we nodig hadden om op de 10K te komen. Grappig dat een man ons aan volgers heeft geholpen he?

We hebben nu bijna 12K volgers op Facebook en nu dus 10K volgers op Instragram. Ik vind het wat hoor. Precies 5 jaar geleden deze maand, kreeg ik die ene mail van NET-A-PORTER dat ze interesse hadden in mijn grote python shopper  (zie beneden) . En dat was het teken voor mij om VOL voor ATF te gaan. Een jaar later in 2015 lanceerde ik de eerste zomercollectie en nu weer eens 4 jaar later, hebben we deze week een HELE NIEUWE SITE gelanceerd, hebben we 10K volgers op Insta en is de 5e zomercollectie een feit! 

Daar mogen we volgende week best een lekker flesje saké op drinken, toch? 

Fijn zonnig weekend iedereen! Liefs Brechje

p.s. om de 10K te vieren krijg je t/m zondag de toilettas tie dye blauw gratis bij elke bestelling! Moet je 'm wel eerst in je winkelmandje gooien en bij de checkout de code INSTAGRAM10K invullen, dat wordt het bedrag er weer afgetrokken!

 

10K volgers op INSTA 

email van netaporter met interesse in ATF

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published