The woman behind the bag: Marloes Bosman

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Vandaag is het weer de laatste vrijdag van de maand en dus tijd voor de rubriek De Vrouw Achter de Tas. Deze maand is dat powervrouw Marloes Bosman, inkoper van medische artikelen, creatieveling, strandganger én een grote ATF fan! Benieuwd wie Marloes is en hoe zij, gesterkt door onze shoppers, alles uit haar drukke leven haalt? Lees dan snel mee:

1. Hi Marloes, vertel ons eens iets over jezelf, de vrouw achter de tas van deze maand! Wie ben jij, hoe ziet jouw thuissituatie eruit en hoe een normale dag uit jouw leven?

Mijn naam is Marloes en ik woon in Haarlem, samen met mijn kat Pip. Oorspronkelijk kom ik uit Nijmegen, inmiddels alweer 23 jaar in Haarlem, een heerlijke stad met het strand en de zee in mijn achtertuin. Alleen de derde week van juli ben ik weer een echte Nijmeegse, de vierdaagse en zomerfeesten wil ik niet missen, hopelijk is dit het komende jaar weer mogelijk. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ik schilder, ik maak sieraden en sinds kort pimp ik oesters op………ook voor fijne zonvakanties, strand en voor vrienden probeer ik tijd te vinden.

Ik heb 25 jaar als leidinggevende OK in diverse ziekenhuizen gewerkt en besloot 3 jaar geleden om iets anders te gaan doen met meer regelmaat en minder stress. Dat werd Assortiment Coördinator Medisch Inkoop in een ziekenhuis. Van de regelmaat is weinig terechtgekomen; al vrij snel zaten we in de Covid crisis en draaide mijn dag om het zoeken en krijgen van mondmaskers en handschoenen. Die zijn er nu ruim voldoende maar verder heeft alles een leveringsprobleem, zoals jullie met sommige tassen ook hebben gehad. Het blijft een uitdaging mijn werk, ik werk op het moment afwisselend op kantoor en thuis.

2. Wat was jouw eerste ATF shopper en waarom koos je deze?

Mijn eerste ATF shopper was een grote shopper van canvas, oudroze/rood. Deze hing in de etalage van een kledingboetiekje in Haarlem en ik heb hem toen voor mijn vakantie gekocht, als handbagage en strandtas. Dat leek mij superhandig en dat was deze dus ook. Daarna volgden de grote shopper camouflage, een aantal kleine shoppers, die ideaal zijn voor mijn werk, een handtas en natuurlijk make up tasjes, die handig zijn als bag-in-bag. De laatste aanwinst is de kleine shopper New York.

3. Er is een internationaal onderzoek gedaan waaruit bleek dat de tas voor een vrouw in veel landen wordt gezien als hun “sanctuary”, hun heiligdom. Hoe is dat voor jou?

Niet mijn heiligdom maar wel altijd aanwezig en in gebruik, ik zou niet zonder tas kunnen en met hetgeen wat er in zit.

4. Onze slogan is Bags Bigger Than Life: wat versta jij hieronder?

Wat ik ook doe, er is altijd een bijpassende shopper! De kleine shoppers noem ik ook wel "mijn mobiele kantoor" nu ik afwisselend thuis en op kantoor werk. Ook op zaterdag voor de boodschappen en marktbezoek, neem ik de kleine mee, je weet nooit wat je tegenkomt en alles past erin.

De grote shoppers zijn voor vakanties, weekendjes weg en sauna bezoek. Ik heb 1 handtas van ATF maar eigenlijk is deze te klein voor mij, dus ik ben meer van de bigger bags.

5. Heb jij tips & tricks of guilty pleasures voor drukke vrouwen zoals jij, hoe zo’n druk on-the-go leven vol te houden?

Probeer los te laten, geen beren op de weg te zien en geniet nu en stel dit niet uit.

6. Is er iets dat je nog van ons wil weten?

Ik was afgelopen jaar helaas te laat voor de grote shopper met de gekleurde sjaaltjes. Komt er van de zomer nog iets wat er op lijkt? Ik vind bohemian/Ibiza stijl voor een strandtas wel erg leuk. Verder wens ik jullie veel succes en hoop ik dat er nog veel nieuwe shoppers gaan komen!

Lieve Marloes! Wat leuk dat jij zo'n grote fan bent van All-time Favourites en dat onze tassen jou zo helpen door jouw drukke on-the-go leven! Ik moest lachen bij jouw woorden "mijn mobiele kantoor", want dat herken ik wel. Dat betekent helaas wel, misschien herken jij dat dan weer bij mij, dat ik goed moet opletten als ik van tas wissel, dat ik echt alles overhevel: heb nu al een paar keer gehad dat bepaalde documenten, net weer in dat andere "mobiele kantoor" zitten! Maar nu jouw vraag: ik probeer elk jaar weer met leuke nieuwe designs te komen voor de zomer. En ja, die zijn weer helemaal te gek! Er komt zelfs een IBIZA tas komende zomer. Maar er komen ook TULUM en MIAMI bags! In mijn blog van vorige week kun je er al eentje zien! Hopelijk kunnen we in de tweede helft van maart de nieuwe collectie lanceren...die ook nu weer veel vertraging heeft helaas! Heel veel liefs - Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published