The woman behind the bag: Gabriella Hoop

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Vandaag is het weer de laatste vrijdag van de maand en dus tijd voor de rubriek "De Vrouw Achter de Tas". Deze maand is dat powervrouw Gabriella Hoop, PR & online marketing manager, ondernemer, mama van Jolie, avonturier, levensgenieter én een grote ATF fan! Benieuwd wie Gabriella is en hoe zij, gesterkt door onze shoppers, alles uit haar drukke leven haalt? Lees dan snel mee:

1. Hi Gabriella, vertel ons eens iets over jezelf, de vrouw achter de tas van deze maand! Wie ben jij, hoe ziet jouw thuissituatie eruit en hoe een normale dag uit jouw leven?
Ik ben een somewhat fit foodie met een liefde voor de natuur, iPhoneography, een spons als het gaat om positief opvoeden en altijd wel in voor een road trip of avontuur op een nieuwe plek ergens in de wereld. Ik woon samen met mijn partner Willem en 3-jarige dochter Jolie in Curacao. Oorspronkelijk kom ik uit Nijmegen, maar omdat we echt veel beter in ons vel zitten in het zonnetje, zijn we in 2009 verhuisd naar dit eiland. Onder het motto dat je beter spijt kunt hebben van iets dat je hebt gedaan in plaats van iets dat je nog nooit hebt gedaan, zijn we toentertijd geëmigreerd. We zijn al 18 jaar samen en na een jarenlange kinderwens is ons leven verrijkt met een bijzonder bengeltje: Jolie. Ik werk 4 dagen in de week bij het mooiste hotel van het eiland; het Avila Beach Hotel. Hier verzorg ik de PR & Online Marketing. Daar vul ik overdag voornamelijk mijn tijd. Na de bedtijd van mijn dochtertje ga ik aan de slag voor mijn onderneming La Vie Jolie. Ik wil alle opvoeders en hun kinderen, graag op weg helpen naar een positieve mindset, om hun leven en die van hun kinderen, mooier te maken. De zondag en de woensdagmiddag zijn echter heilig, die is puur voor ontspanning en leuke dingen. Voornamelijk met mijn gezin.

2. Wat was jouw eerste ATF shopper en waarom koos je deze?
Mijn eerste ATF shopper was die ene van jutte. Ik koos hem omdat ik ‘m ideaal vond om mee te nemen naar het strand. Alles past erin! Van handdoeken tot zwembandjes en van snacks tot boodschappen. Ik heb ‘m al meer dan 5 jaar en ik gebruik ‘m nog steeds naar hartenlust. Net als met de grote shopper New York, was het liefde op het eerste gezicht!

3. Er is een internationaal onderzoek gedaan waaruit bleek dat de tas voor een vrouw in veel landen wordt gezien als hun “sanctuary”, hun heiligdom. Hoe is dat voor jou?
Zo zou je het inderdaad kunnen noemen. Ik heb niet veel tassen, maar ik geef wel veel om de kwaliteit! Voornamelijk omdat ik er mijn waardevolle dingen in bewaar. Zoals mijn iPhone (ik kan niet zonder dit ding, ook voor m’n werk, vanwege de camera), de Sanny Side Up Planner waarmee ik al mijn dromen omzet in doelen, m’n insulated D-Bottle met water en natuurlijk alle benodigdheden voor mijn dochter. Het is alleen al mijn heiligdom omdat ik haar lijst van behoeftes kan vervullen als ik onderweg ben. Een happy kid is een happy mom, is het niet? ;) Natuurlijk kan ik er ook altijd een exemplaar van mijn prentenboek ‘Kleine Bij is goed genoeg’ in kwijt. Je weet maar nooit waarvoor het van pas komt!

4. Onze slogan is Bags Bigger Than Life: wat versta jij hieronder?
Ik versta hieronder dat ik er alles in kwijt kan om te gebruiken voor wat het leven mij voorschotelt. In het dagelijks leven. In het weekend. Als ik reis. Of als even van alles op één dag moet combineren.

5. Heb jij tips & tricks of guilty pleasures voor drukke vrouwen zoals jij, hoe zo’n druk on-the-go leven vol te houden?
Wat ik iedereen kan adviseren is de app Trello. Je kunt hiermee een gezinsbord aanmaken, zodat je samen met je partner de (dagelijkse) dingen en afspraken kunt bijhouden. Zo verlaag je die mental workload een beetje. Daarnaast kan ik het uitbesteden van huishoudelijke taken aanraden, zodat je meer vrijheid over hebt. Tijd is geluk! Mijn guilty pleasure is af en toe zo’n gezellige feel good serie bingen. Zoals ‘Emily in Paris’ of ‘The Bold Type’; heerlijk!

6. Is er iets dat je nog van ons wilt weten?
Ik zou wel weten wat jullie missen aan Tips op mijn online platform van La Vie Jolie. Deze website helpt ouders & opvoeders hun leven en die van hun kids, met een Positieve Mindset en op een luchtige manier te benaderen. Daarnaast ben ik benieuwd of jullie eens een Bigger Than Life Portemonnee uitbrengen, waarin niet alleen je geld en pasjes in kunnen, maar ook je smartphone en misschien zelfs je autosleutel.

Allereerst natuurlijk GEFELICITEERD met je boek en platform! Wauw! En ten tweede dank voor jouw enthousiasme voor ATF. Het eerste deel van jouw vraag zal ik even rechtstreeks naar jou mailen! En wat betreft je tweede vraag: nee zo’n portemonnee staat niet op de planning. Ik moet altijd mijn vizier scherp houden en mezelf continue eraan herinneren dat we een Grote-Tassen-Merk zijn. Met af en toe een leuke bijpassende accessoire. Ik ben geneigd om allerlei leuke kleine dingen aan de collectie toe te voegen. Waar we bijna altijd mee blijven zitten helaas. Dus ben ik vooral bezig met nieuwe prints te verzinnen en leuke bijpassende steden om zo dit nieuwe City Bags project goed van de grond te krijgen! Heel veel liefs vanuit Barcelona!

1 comment

Wow, dit is bijzonder! Van de week haar boek bij Sanny zien langskomen en gelijk besteld. Wat ploft er vandaag op de deurmat, haar boek en vrijwel gelijk erna lees ik jullie blog zoals elke week!
Gelukkig komt de nieuwe collectie bijna, kan niet wachten! Zin om weer een uitbreiding op mijn collectie te kiezen!

Leonie Poortvliet March 28, 2022

Leave a comment

All comments are moderated before being published