The woman behind the bag: Dionne Schoonbroodt

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Vandaag is het weer de laatste vrijdag van de maand en dus tijd voor de rubriek De Vrouw Achter de Tas. Deze maand is dat powervrouw Dionne Schoonbroodt, objectmanager bij een beveiligingsbedrijf én een grote ATF fan! Benieuwd wie deze sportieve, stoere powervrouw is en hoe zij, gesterkt door onze shoppers, alles uit haar leven haalt? Lees dan snel mee:

1. Hi Dionne, vertel ons eens iets over jezelf, de vrouw achter de tas van deze maand! Wie ben jij, hoe ziet jouw thuis situatie eruit en hoe een normale dag uit jouw leven?

Ik ben Dionne, ik woon samen met mijn man Henk en onze twee Amerikaanse Staffords in het mooie dorpje Bocholtz in het Zuiden van Limburg. Ik werk fulltime als objectmanager bij een beveiligingsbedrijf en stuur mijn team op meerdere locaties aan. Elke dag is anders en dat vind ik het leuke eraan, het is nooit voorspelbaar. Elke dag vertrek ik wel altijd eerder naar het werk zodat ik daar alvast rustig kan ontbijten en alvast wat dingen kan doornemen. Verder hou ik ontzettend van sporten, buiten zijn en actief bezig zijn.

2. Wat was jouw eerste ATF shopper en waarom koos je deze?

Mijn allereerste ATF-shopper was de grote python, deze koos ik omdat ik opzoek was naar een grote trendy tas voor weekendjes weg. Ik was meteen verkocht door de leuke print en de pink voering. Ik heb deze tas al jaren en deze is en blijft nog steeds leuk en tijdloos. Ondertussen heb ik al een hele verzameling tassen en heb ik ook enkele toilettassen. De kleine zwarte croco en de zilveren neopreen zijn mijn favorieten en nu natuurlijk ook de allernieuwste kleine New York Shopper.

3. Er is een internationaal onderzoek gedaan waaruit bleek dat de tas voor een vrouw in veel landen wordt gezien als hun “sanctuary”, hun heiligdom. Hoe is dat voor jou?

Mijn tas is echt mijn heiligdom, zonder mijn tas voel ik me niet compleet. Laatst las ik dat een vrouw gemiddeld gedurende haar leven 111 tassen gebruikt, bij mij gaan dat er veel meer zijn. 

4. Onze slogan is Bags Bigger Than Life: wat versta jij hieronder?

Hier zit mijn hele leven in en alles in wat ik zou kunnen nodig hebben. In mijn ATF-shopper vind je van alles. Van lippenstift en make-up tot veiligheidsspelden, eigenlijk alles wat ik nodig zou kunnen hebben. Wat ik superfijn en handig vindt is dat de tassen super licht zijn en je ze makkelijk kunt opvouwen. Ideaal is dat als ik vanuit mijn werk meteen door wil gaan naar bijvoorbeeld de sportschool of lunchen met een vriendin ik mijn uniform kan omwisselen voor een outfit en ik hiervoor niet meerdere tassen hoef mee te slepen. Onder de slogan Bags Bigger Than Life versta ik ook tassen die leuk blijven en lang meegaan en waarvan de kwaliteit goed is.

5. Heb jij tips & tricks of guilty pleasures voor drukke vrouwen zoals jij, hoe zo’n druk on-the-go leven vol te houden?

Niet stressen om dingen waar je niks aan kunt doen of die je niet kunt veranderen. Genoeg tijd nemen om te ontspannen en geen dingen doen waar je niet achter staat, geen zin in hebt en die je niet gelukkig maken. Ikzelf ben een ontzettende "controlfreak" en ik probeer dit zoveel mogelijk los te laten.

6. Is er iets dat je nog van ons wil weten?

Ik vind de make-up tasjes ook zo handig, komen deze ook nog een keer terug?

Leuke vraag Dionne! Maar eerst wil ik je even bedanken voor jouw MEGA enthousiasme voor mijn merk. Ik vind het zo leuk om jou op deze manier een beetje te leren kennen. Ik ben ook echt zo trots dat jij zoveel items van ATF hebt! DANK! En wat betreft de make-up tasjes: ik ga eens nadenken of we voor winter 2022 of anders zomer 2023 deze weer eens kunnen toevoegen. Maar..dan vraag ik meteen af: in welke prints dan? Liefs Brechje

All-time Favourites Bags

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published