The woman behind the bag: Cristina Serrano

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Vandaag is het weer de laatste vrijdag van de maand en dus tijd voor de rubriek De Vrouw Achter de Tas en deze maand is dat de sportieve Spaanse powervrouw Cristina Serrano, HR manager en geboren en getogen in Barcelona! Benieuwd wie deze vrolijke, drukbezette powervrouw is en hoe zij, gesterkt door onze shoppers, alles uit haar leven haalt? Lees dan snel mee:

1. Hi Cristina, vertel ons eens iets over jezelf. Wie ben jij en hoe ziet jouw thuis/familie situatie eruit?

Mijn naam is Cristina en ik woon sinds mijn geboorte in Barcelona (hoewel een deel van mijn hart in de bergen ligt). Nu woon ik in een klein maar schattig appartement in het hart van de stad en met een prachtig terras waardoor ik een nieuwe hobby heb ontdekt: planten! Iets wat mijn partner nog steeds niet begrijpt overigens!

Op professioneel niveau heb ik mij gespecialiseerd in HR binnen organisaties omdat ik geloof dat mensen gelukkiger kunnen zijn in hun werk en plezier kunnen hebben tijdens het werken. Daarnaast heb ik het professionele gedeelte altijd gecombineerd met het leren van nieuwe methodes of trends in de markt door het behalen van certificeringen en masters. Ik zeg altijd dat mijn dag minstens 10 uur langer zou moeten zijn.

2. En hoe ziet een normale dag eruit voor jou?

Ik beschouw mezelf als een vroege vogel om het meeste uit mijn dag te halen! Bovendien heb ik onlangs gelezen dat er veel onderzoeken zijn die bevestigen dat mensen die vroeg wakker worden, positiever en opgewekter in het leven staan dus dat komt goed uit.

Ik vind het altijd leuk om vroeg op kantoor te zijn om een ​​kopje koffie te drinken en de aankomende dag te overzien. Na werktijd maak ik van de gelegenheid gebruik om wat verder te studeren en ook maak ik altijd graag tijd vrij voor een lekker potje padel!

3. Er is een internationaal onderzoek gedaan waaruit bleek dat de tas voor een vrouw in veel landen wordt gezien als hun “sanctuary”, hun heiligdom. Hoe is dat voor jou?

Het zou een manier kunnen zijn om het te definiëren maar ik zou het meer omschrijven als hét essentiële accessoire voor een vrouw waarin ze alles bij zich heeft wat ze nodig heeft gedurende de dag. En hoe vaak mijn partner al heeft geprobeerd om mijn portemonnee in mijn tas te vinden... het is hem nooit gelukt!

4. Onze slogan is Bags Bigger Than Life: wat versta jij hieronder?

Veelzijdigheid & Geluk! Tegenwoordig gaan mensen 's ochtends om 7.30 uur van huis en komen ze pas laat in de avond terug. Dankzij de Bags Bigger Than Life kan ik alles wat ik nodig heb op één dag in dezelfde tas meenemen en hoef ik daarvoor NIET 5 verschillende tassen mee te nemen.

Graag wil ik benadrukken dat alles in dezelfde tas past maar ook het comfort en de verscheidenheid aan fantastische modellen spreekt mij enorm aan.

5. Heb jij tips & tricks of guilty pleasures voor drukke vrouwen zoals jij, hoe zo’n druk on-the-go leven vol te houden?

Ongeacht de vele vergaderingen of hoe vroeg je meetings dan ook beginnen... Je mag NOOIT een goede kop KOFFIE missen, vergezeld van een paar minuten rust wanneer je op kantoor aankomt. Dit maakt deel uit van mijn routine. Sport in al zijn vormen is ook mijn moment van ontspanning. Bijvoorbeeld padel, voor mij is dat naast sport en ontspanning ook een sociaal moment (2x1).

Op donderdag is een glas wijn aan het einde van de dag voor mij erg belangrijk. Gelukkig kun je in Barcelona altijd iemand vinden om je te vergezellen, ik geniet echt van dit moment met mijn vrienden!

6. Is er iets dat je nog van ons wil weten?

Ik vond de laptophoezen echt fantastisch, komen deze ooit nog eens terug in de collectie?

Deze macbook sleeves hebben we eigenlijk nooit in de collectie gehad. Ik heb ooit een paar samples laten maken en ik vond ze zelf ZO leuk dat ik een paar jaar geleden extra stuks heb laten maken, als kerstcadeau voor de meiden in mijn team. Mijn grootste uitdaging is om me te focussen op wat we werkelijk zijn: een bigbag-merk dat drukke on-the-go-vrouwen, net als jij, helpt om alles uit hun drukke leven te halen! Ik heb de neiging allerlei accessoires aan de collectie toe te voegen die echt  alleen maar afleiden van onze doelen en missies. Ik heb al best wat fouten gemaakt hahaha (om er maar een paar te noemen: schoenen, paspoorthoesjes, Iphone hoesjes 😊 ). Ik heb het geluk een geweldige businesscoach te hebben die me helpt om te doen wat ik moet doen: de mooiste tassen ontwerpen. Bedankt Cristina voor je antwoorden en ook voor het zijn van een geweldige ambassadeur voor ATF in Barcelona! Gelukkig nieuwjaar! Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published