The slices of life

Ja daar ben ik weer met mijn wekelijkse blog en deze week wil ik het met jullie hebben over wat wij sinds kort "the slices of life" noemen. Een belangrijke taak voor mij dit jaar, is de "brand identity" van ATF vast geformuleerd te krijgen. Zodat het niet meer alleen in mijn hoofd, maar ook op papier komt te staan. Zodat iedereen hiermee kan werken, of ik nou wel of niet op kantoor ben. Als founder van ATF zit ATF onder mijn huid, in mijn vezels en in mijn bloed. Ik weet precies hoe ik bepaalde dingen wil en zie. Maar ja. Dat is voor de meiden op kantoor natuurlijk niet altijd even makkelijk. Fijn dat het allemaal in mijn lijf/hoofd zit, maar zij willen en moeten dit ook weten. Dus alles wat in mijn hoofd zit, moet dit jaar op papier komen. En dat is soms best lastig om onder woorden te brengen.

En zo werken we sinds kort samen met Simon, een reclame "zwaargewicht", die ons hiermee helpt. Als ik aan iemand uit moet leggen waarom we met ATF zo goed gaan en waarom die tassen nou zo aanslaan, vertel ik altijd dat als je 's morgens wakker wordt, je je aankleedt en via de kinderopvang naar je werk gaat en op de terugweg via de supermarkt naar de sportschool wil, dat jou dit allemaal lukt op 1 dag als je je ATF shopper maar met je meeneemt. Want in jouw drukke on the go leven, zorgt een ATF shopper dat je alles bij je hebt en je alles mee kunt nemen. (ook als je geen kids hebt trouwens en je niet langs school/kinderopvang hoeft!)

Dat is best een heel verhaal he? Bijna een complete alinea heb ik nodig om dit uit te leggen. Maar Simon noemde dit laatst zomaar ineens en passant "the slices of life". Als je mijn leven nou even ziet als een taart of een pizza, die bestaat uit pizza-punten (ook wel slices) dan is werk een slice, sporten een slice, op vakantie gaan met m'n lief een slice, leuke dingen doen met familie of vrienden een slice, boodschappen doen een slice, etc.

En nu kan ik dus veel beknopter uitleggen tegenwoordig waar mijn tassen nou zo ideaal voor zijn: VOOR ALLE SLICES OF LIFE! Hier gaan we geen slogan van maken, maar het helpt mij en mijn team wel om goed te formuleren wat de kern van ATF is. En ik vind het leuk klinken, deze slices of life. Want het is wel precies zoals het is. Voor elke slice of life kun je een ATF shopper gebruiken. Toch?

Vanmorgen sprong ik op de fiets naar kantoor, met uiteraard een ATF shopper bij me. Daar zat mijn handtas in, mijn lunch, een regenjas en gewassen theedoeken voor op kantoor. Onderweg ben ik nog even langs het postkantoor gegaan om wat doosjes op te halen en heb ik wat boodschappen gedaan voor de vrijdag-middag-borrel. Het perfecte voorbeeld denk ik van hoe deze zwarte shopper ideaal is voor de slices van mijn life!

En weet je wat ideaal is voor jou? Op deze zwarte shopper (de ATF sportsbag) zit nu de hele maand 25€ korting om jou te motiveren met je gezonde sportieve goede voornemens. Dus grijp je kans. Ook als je niet sport of geen goede voornemens hebt is deze aanbieding leuk natuurlijk :-)

Geniet van je weekend en laat me weten wat je vindt van "the slices of life".

Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published