Samen op weg naar een heerlijke kerst!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites. Elke week neem ik je mee aan de hand van deze blog met wat me bezighoudt als ondernemer en wat er allemaal op mijn pad komt met All-time Favourites. 

Bijna is het dan kerst. Naast mijn eigen verjaardag vind ik dat de leukste dag van het jaar. Gewoon omdat ik het zo gezellg vind om met mijn familie en liefde samen te zijn en dat in combinatie met dat hele kerstsfeertje. Vorig jaar kon ik door Covid niet vanuit Barcelona naar Nederland reizen om kerst te vieren met mijn familie. Bovendien kon mijn eigen familie niet eens samenzijn met kerst ivm de restricties die er toen golden. Zij hebben toen in etappes kerst gevierd met mijn ouders. Zo jammer. 

En dan kun je je toch gewoon niet voorstellen dat nu een jaar later, kerst opnieuw niet is zoals het hoort te zijn? Gelukkig kan ik wel naar Nederland, maar moeten we afstand houden, kunnen we niet knuffelen en mogen we geen handen schudden. Misschien is het niet zo heftig als vorig jaar, maar opnieuw gooit Covid wel roet in dit oh-zo gezellige familiefeest. 

Daarom gaan we de kerstactie van vorig jaar gewoon nog eens herhalen! Om het leed toen te verzachten kreeg je bij besteding van €99,- in de webshop, een desertprint handdoek twv €49,95 kado! En dat doen we dit jaar gewoon opnieuw! Vanaf vandaag 10 december, twee weken lang tot de 24e en tot de voorraad strekt! JA het is een enorm kado, maar we vinden het gewoon een leuke manier om zo samen op weg te gaan naar een fijne kerst! Stop je items in je mandje inclusief het badlaken dat jij kiest (zwart of rood) en reken af met de code XMAS21! Dan wordt €49,95 automatisch afgetrokken van het totaalbedrag!

Heel veel liefs,

Brechje

p.s. Kies jij rood of zwart?

Handdoeken ATF

Leave a comment

All comments are moderated before being published