Ready to shine?

Het mag vandaag dan misschien vrijdag de 13e zijn en een ongeluksdag, maar zo voelt het voor mij helemaal niet! Want ik zit al helemaal in de jubelstemming. Ik vind de decembermaand zo'n gezellige maand! En zodra Sinterklaas het land uit is en we dus op weg gaan naar de kerst, begint het bij mij echt te kriebelen.

Ook nu ik hier in Barcelona woon. Sinds 1 december zijn op zondag ook de winkels open hier, staat overal kerstmuziek aan en de straten zijn prachtig versierd. Het blijft wel een beetje gek als dan ondertussen ook gewoon de zon schijnt en het 15/16 graden is. Ik associeer kerst toch met vies weer, donker, regen en eventueel zelfs sneeuw. En ik associeer kerst ook vooral met glitter & glamour. 

En met dit in mijn achterhoofd heb ik de kleine shoppers met pailletten ontworpen! Het is een legerprint, ook wel camouflageprint, maar dan helemaal vol met pailletten. Voor een extra touch of glamour, zodat je te allen tijde ready bent to shine! Deze kleine shopper pailletten shiny en de kleine shopper pailletten mat, zorgen er echt voor als je bij de familie verschijnt met kerst of romantisch gaat kerstshoppen ergens in het buitenland, dat je er helemaal feestelijk bij loopt. Kijk maar naar mij, in de taxi in London, met de pailletten shopper shiny! Ze zijn bijna op, dus sla nog snel je slag en.....je krijgt de hele maand bij ELKE bestelling een GRATIS iPhonehoesje t.w.v. 19,95€. 

Are you ready to shine?

Liefs Brechje

Kleine shopper bling bling

kleine shopper all-time favourites bling bling

Leave a comment

All comments are moderated before being published