Out of office

Hoe fijn is het om deze week mijn blog te kunnen schrijven vanuit het zonnige Spanje? Ik ben out of office deze week en Amber en Layla bewaken ondertussen ons fort. Heerlijk. Sinds de oprichting van mijn eigen tassenmerk in 2015, ben ik niet eerder zo relaxed op vakantie gegaan als nu!

Afgelopen week is de officiële switch geweest; de webshop wordt vanaf nu door een externe partij geregeld. Ik was daar best een beetje gespannen over. Zou het wel goed gaan? Als je altijd alles in eigen beheer hebt gedaan is loslaten best een beetje lastig. Daarom kwam deze switch per toeval helemaal goed uit met mijn veel eerder geplande vakantie. Nu moest ik wel...Als dit een jaar eerder was geweest, had ik mijn vakantie moeten afzeggen, maar nu niet. Ik heb twee meiden op kantoor die ervoor hebben gezorgd dat die overgang goed is verlopen en dat ik de boel een beetje kon loslaten. Al moeten ze me er nog steeds een beetje bij helpen: "Brech zet je dan nu je laptop weer uit"...mailt Layla me. En gelijk heeft ze!

Ik zit heerlijk in Spanje en ben enorm aan het genieten. Het is super lekker weer. En uiteraard heb ik een aantal shoppers meegenomen; 3 stuks om precies te zijn. Samen met Amber en Layla had ik een selectie gemaakt, zodat ik niet wéér met dezelfde shoppers zou reizen en weer met dezelfde tassen op de foto zou staan. Ik neem ze overal mee naartoe! Een dagje Valencia was perfect voor mijn kleine blauwe tie dye shopper. De zilveren neoprene shopper heb ik gebruikt voor de markt/boodschappen maar ook heb ik deze meegenomen naar het strand en naar de bar! En de sterren shopper is ook al een paar keer mee geweest naar het strand.

Ze komen elke dag wel ergens van pas. Dat zullen jullie vast wel herkennen, toch? Boodschappen, strand, handbagage, lege flessen wegbrengen en ga zo maar door. Echt ideaal haha! En als ik hier dan zo bedenk dat ik niet de enige ben die zoveel plezier heeft van ATF, maar jullie ook tijdens vakanties en jullie daily life, bestel ik gewoon lekker nog een glas heerlijke witte wijn en proost ik op een heerlijke zomer!

Fijn weekend allemaal! Liefs Brechje

p.s. Eindelijk is de grote shopper camouflage er ook in het klein, hadden jullie dat al gezien?

Leave a comment

All comments are moderated before being published