Ooops I did it again!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. En ook al is dit écht mijn missie...ik heb toch weer een klein tasje toegevoegd aan de collectie! OOOPS!

I did it again. Nadat ik eigenlijk afscheid had genomen van de items in de collectie die afleiden van deze missie, zoals schoenen, paspoorthoesjes, macbook sleeves en clutches...

De shoppers van ATF zijn denk ik wel een buddy te noemen, een maatje dat overal mee naartoe gaat. Of dat nou naar de sportschool is, je werk, de supermarkt, sauna, vliegveld of vakantie. Er zijn zoveel gelegenheden waar de shoppers onmisbaar zijn. Maar ja, wat als je straks naar een festival gaat? Een bezoekje brengt aan een museum, een pretpark of even een borrel gaat drinken in de stad?

Dan neem je je ATF maatje niet mee toch? Dan blijft de shopper gewoon thuis. Maar wil je eigenlijk wel een leuk kittig tasje bij je hebben? Nou...en daar heb ik dus aan gedacht! Dit leuke tasje heeft twee vakjes met rits. Perfect voor je mobiel, een portemonneetje, misschien kauwgom en een lipglossje. Verder niks. Je kunt 'm over je schouder dragen, maar ook cross-body. En, het hengsel is verstelbaar, dus past iedereen! En heb jij lekker je handen vrij om te dansen, voor een borrel of twee, de plattegrond van het museum of om even je peuter te dragen als hij moe is in het pretpark! TOP!

Ik ga het gewoon weer testen en proberen, de kleine tasjes. Heb mijn lievelings & best selling animal prints weer erbij gehaald en heb dit tasje in luipaard, python en zebra laten maken en hij heet de cross body mini bag! En dat allemaal voor het leuke prijsje van €39,95. Wat vinden jullie ervan?

Ik hoor het graag! En ook wat jullie van de nieuwe zomercollectie vinden die sinds vanmiddag 15:00 u online beschikbaar is!

Fijn weekend - Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published