Ook voor de leukste Sint kadootjes zit je bij ATF goed!

Elk jaar is het weer hetzelfde liedje....wat geef ik nu weer voor kadootjes met Sinterklaas? Zeker als je hebt afgesproken om wat kleinere bedragen uit te geven als 10 of 25 euro. De een gaat dobbelen, de ander moet surprises maken of er wordt echt Sinterklaas gevierd in de vorm van pakjesavond.

Ik weet niet hoe jij dit oplost elk jaar? En of je Sinterklaas überhaupt viert? Ik geloof dat de helft van de Nederlanders Sinterklaas viert en de andere helft (ook) Kerstmis met kadootjes. Jarenlang heb ik gedobbeld. Dan mochten we allemaal €20 uitgeven en zo veel mogelijk rotzooi kopen zodat we konden gaan dobbelen. En elk jaar kwam ik dus ook met rotzooi thuis: onderzetters, DVD's met slechte films, ping pong ballen, verkeerde kleur oogschaduw. Ach jullie kennen het vast wel.

Dit jaar vier ik geen Sinterklaas, maar wel Kerst. En voor beide gelegenheden hebben we dit jaar echt de leukste kadootjes in de collectie. Ik wilde wat meer kadootjes tot €25 toevoegen aan de collectie.

  • Al voor €10 kun je bij ATF terecht; voor dit bedrag hebben we namelijk een schattige giftcard, wat natuurlijk super is om te geven of in je schoen te krijgen.
  • Daarna volgt voor €14,95 het sleuteltasje in 3 kleuren: python, zebra en luipaard.
  • Dan hebben we weer een nieuwe musthave in de collectie à €19,95: TELEFOONHOESJES . Uiteraard verkrijgbaar in onze bestselling animal prints zebra, python en luipaard.
  • En dan voor €25 hebben we een giftcard en de nieuwe make up tasjes.

Allemaal stuk voor stuk super kadootjes voor de feestdagen toch? Mijn moeder is een kerstkindje, dus zij weet nu ook wat ze allemaal met haar verjaardag kan verwachten haha. En voor tweede kerstdag bij mijn schoonfamilie is de verrassing nu ook weg.

Zorg er dus voor als je gaat dobbelen, lootjes trekt of een verlanglijstje ergens moet inleveren dat je expliciet laat weten wat je echt leuk vindt om te krijgen dit jaar. Of scoor echt punten bij je geliefden door deze leuke ATF gifts te geven!

Heel veel plezier volgende week woensdag met Sinterklaas voor degenen die het gaan vieren.

Liefs Brechje

p.s hou onze social media in de gaten vanaf morgen: we hebben op Instagram en op Facebook een heel leuke Adventskalender. Dus als je ons nog niet volgt op beide kanalen, doe dat dan snel!

Giftcards

Mijn favorietjes

Spreek ik met sinterklaas

Voor de luipaard lovers

Zebra hoe leuk

Leave a comment

All comments are moderated before being published