Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Jaaa ook deze week neem ik je weer mee in mijn grote droom om van All-time Favourites hét GROTE TASSEN merk van Nederland te maken! En om een merk groot te maken, moet het natuurlijk in de publiciteit komen. Om dat te realiseren werk ik samen met een PR bureau, doen we mee met het Friends of the Brands event en...sponsoren we bijvoorbeeld ook Miss Nederland!

En afgelopen zondag was de eerste nieuwe ronde (nieuwe kansen) van de Miss Nederland verkiezing en mocht ik als partner daarbij aanwezig zijn. In een prachtig kasteel in Zeist waren 80 meisjes aanwezig die allemaal Miss NL willen worden. Er ging een wereld voor me open. Ik heb geen idee, maar volgens mij bestond het nog niet of nauwelijks toen ik zelf 18 was. Ik kan me er vaag iets van herinneren dat er Miss Nederland verkiezingen waren. Ik meen dat je een Miss provincie verkiezing had of zo en dat uit die 12 provincie missen, 1 Miss NL werd gekozen? En dat kwam op TV, maar dat was altijd zo'n ver van mijn bed show. Herinnert iemand zich dit nog? En wist jij toen waar je je hiervoor op kon geven, geen idee?

Daarom keek ik zo mijn ogen uit zondag. Zoveel meiden met een droom. Maar hoe weten zij van het bestaan af? Hoe hebben zij zich hiervoor opgegeven? Ik heb het de meiden allemaal kunnen vragen. En daar komen toch de media om de hoek kijken. Allemaal volgen ze Miss Nederland 2017 Nicky Opheij op Instagram. Ook is er tegenwoordig veel aandacht voor Miss NL op TV, zoals bij RTL Boulevard en niet te vergeten Kim Kötter, zelf oud Miss Nederland en eigenaar van de organisatie van Miss Nederland, zorgt er ook voor dat de bekendheid groot is. En al die meiden willen dus Miss Nederland 2018 worden.

Na de lunch was de eerste afvalronde en ging de groep van 80 naar 24 meisjes. En aan het einde van de dag werden uit deze 24 meisjes, weer 12 meisjes geselecteerd. En deze 12 meiden gaan dus naar de finale, vertrekken begin juni naar Sicilië en vanaf die tijd is de wedstrijd begonnen. Na de zomer is de echte finale. En de komende maanden zullen deze meiden veel gezien en gevolgd worden.

En daarom leek het mij leuk om ons als partner aan de Miss Nederland verkiezing te binden. We hebben dit vorig jaar ook gedaan en toen liepen de meiden allemaal met de turquoise python shopper omdat er toen geen tijd was om een speciale tas te maken. Maar dit jaar heb ik echt een tas gemaakt die in gelimiteerde oplage speciaal voor Miss NL is ontworpen.

Ik wist dat ze naar Sicilië zouden gaan. En toen ik op Google Sicilië intypte en daarna op afbeeldingen klikte, was dit de eerste foto die ik zag (zie beneden). Deze kleuren, het zandkleurige en het blauwe, brachten mij op het idee om deze kleuren te gebruiken in de tas. Straks als de meiden naar Sicilië gaan in juni, zal deze tas als limited edition te koop zijn in onze webshop (€69,95). Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

En zo komen we door middel van de Miss Nederland verkiezing, op een leuke manier in de publiciteit, want alle 12 de meiden zullen deze tas meenemen op reis, meenemen in hun weg naar de finale en hopelijk krijgen we dan ook weer dit soort leuke foto's te zien van de tassen op Schiphol. Ik ben heel benieuwd!

Geniet van je lange Pinkster-weekend! Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published