Naar St. Tropez graag!

Het is juni! Dat betekent dat de zomer nu echt in zicht is. Nog maar twee weken en dan begint de zomer officieel. Ik merk dat het begint te kriebelen bij mij. Heb jij dat ook? Waar gaan we heen deze zomer? Weekendjes-weg of meteen twee volle weken? Spanje? Italië? Frankrijk? 

En bij het plannen van vakanties, hoort ook een checklist? Wat nemen we mee? Wat moet ik nog kopen? Nieuwe bikini; slippers; zonnebrand; toch nog een nieuw zomerjurkje; en de belangrijkste vraag natuurlijk; welke vakantietas gaat mee? Als je al een ATF shopper hebt is die vraag makkelijk beantwoord. Dan weet jij namelijk dat er eigenlijk maar 1 shopper mee hoeft. Eentje die je én als handbagage én als strandtas én als wastas én als boodschappentas kunt gebruiken; die handige shopper van ATF.

Mijn ultieme zomer-vakantie-2019-tas is de St Tropez shopper. Of je nou echt naar St Tropez op vakantie gaat, een strandvakantie boekt, naar de glamping gaat of gewoon lekker in Nederland blijft; deze shopper past bij elke zomerse look. Het stevige canvas zorgt ervoor dat je gemakkelijk je hele leven erin kunt gooien (bags bigger than life!) en de streepjes & leren hengsels maken de tas zelfs chic! Bovendien is deze bijna uitverkocht, dus wacht niet te lang! 

Als jij nou nog aan het nadenken bent over een shopper van ATF, dan weet ik zeker dat er nu fans deze blog lezen, die jou als "twijfelaar" over de streep kunnen helpen. Daarom een oproep aan iedereen die al een shopper heeft: wil jij onderaan deze blog vertellen/uitleggen wat jij zo fijn vindt aan jouw ATF shopper als je op vakantie bent? Het werkt vaak beter als jullie dat doen, dan als ik dat doe. THANKS alvast.

Geniet van je weekend. Liefs Brechje

Grote shopper st Tropez

Grote shopper St Tropez

Grote shopper met rits st tropez

 

 

3 comments

Hoe in hemelsnaam ging ik op vakantie vóórdat ik een ATF shopper had? Ik kan me dat simpelweg niet meer herinneren, want het lijkt haast onmogelijk: De tas is ideaal als reistas. Op je bestemming ideaal voor naar het strand. Op de camping ideaal als je moet wassen. Handbagage. Boodschappen. Alles kan met die tassen van ATF

Suus June 08, 2019

Het is de perfecte reisgenoot. Van luxe strandvakanties tot camping trips, ik ga nooit meer op vakantie zonder deze stylish friend!

Jen June 08, 2019

Het is de ideale tas, voor in vliegtuig kan super veel in. En je schuift hem gewoon onder stoel voor je. En dan op vakantie aangekomen is hij ideaal voor naar het strand en voor de vakantie boodschappen. En los van dit alles is hij natuurlijk ook nog super stylish!

Judith June 07, 2019

Leave a comment

All comments are moderated before being published