Mijn nieuwe maatje!

YES! Het is weer vrijdag dus tijd voor mijn wekelijkse blog! Deze week ben ik met mijn familie in de Algarve en ik heb daar een nieuw maatje ontdekt: de grote shopper STRAW print.

Vorige week op kantoor vroeg ik Amber en Layla, net voordat ik vertrok naar Portugal; welke tas zal ik meenemen deze keer en welke tas zal ik dus meenemen in mijn blog van volgende week? Amber zei, neem een shopper mee die je misschien niet zo snel zou uitzoeken. Toen had ik keuze uit de pailletjes, dat is gewoonweg iets teveel bling bling voor mij, of de straw bag. Hoe geweldig ik het resultaat van deze rieten-look-a-like tas ook vind, zelf zou ik deze niet zo snel hebben gekozen. Dus huppetee uit de comfort zone (= weer python shopper) ging ik op weg naar Portugal met de straw bag.

En al vanaf het allereerste moment dat ik met deze tas op de fiets zat van de zaak naar huis was ik blij met de keuze. Ik zat namelijk met mijn hoofd meteen in de zomer met deze tas! Echt, van deze tas krijg je echt instant summer feelings! (hoe leuk zijn die pink pompoms die aan de tas zitten?!) Thuis heb ik de tas ingepakt en vorig weekend vloog ik met de hele family naar de Algarve. Ik had graag een foto op de trap bij het vliegtuig willen maken. Maar ik moest mijn straw bag inchecken bij de balie, omdat de golftas van mijn lief 5kg te zwaar was kregen we twee opties: of hij moest bijbetalen of we konden kosteloos mijn tas inchecken zodat we 5kg uit zijn golftas in mijn tas konden doen. Ik snapte de logica niet helemaal van de laatste optie, want wat lost het feitelijk op? Maar er zat een iets te fanatieke dame bij de incheckbalie.

De rest van de week zijn mijn STRAW bag en ik onafscheidelijk geweest. Van het strand, naar de supermarkt (want ook in Portugal moet je tegenwoordig voor je plastic tasjes betalen!). We waren met z'n 13-en dus flink wat boodschappen pasten in mijn tas. Uiteraard hadden ook mijn moeder (zebra shopper L) en mijn beide schoonzussen ATF tassen (en handdoeken) bij zich en waren we één grote ATF familie. (schoonzussen: de ene de grote camouflage shopper en de ander de kleine black croco shopper.)

De kleuren van de tas (beige en pink) pasten verrassend goed bij heel veel outfits, zo goed dat ik echt een nieuw maatje heb gevonden voor deze zomer. Je zult me vaker met deze shopper spotten, te leuk toch? Er zijn er al heel veel van jullie die deze STRAW bag ook hebben aangeschaft in de webshop. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe deze tas jullie bevalt en of jullie 'm ook zo makkelijk combineren met je outfits?

Ik hoop dat jullie een gezellige Koningsdag hebben gehad vandaag en wens je een heerlijk weekend toe! En voor iedereen die op vakantie gaat; geniet ervan. (en vergeet je ATF shopper niet!). Ik geniet nog heel even van de Portugese zon!

Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published