Meet our reizende agente Pascale!

Als je op de site in het menu klikt op [verkooppunten] , dan vind je ruim 100 winkels waar onze tassen worden verkocht. Mocht je je afvragen hoe wij aan al die leuke verkooppunten komen in Nederland...nou dat komt mede dankzij Pascale, onze agente, die met de collectie door het land reist en al die leuke boetiekjes bezoekt. Wie is Pascale?

Het is al weer een hele poos geleden dat ik werd gebeld door een leuke Brabantse dame, met hetzelfde accent als ik zelf heb. Als Brabander hoor je precies uit welk gedeelte van Brabant iemand komt. En deze vrouw aan de andere kant van de lijn kwam uit Breda, daar waar ik ook naar de middelbare school ben gegaan en we hadden meteen een klik. Of ik nog een vertegenwoordigster zocht voor ATF voor het zuiden van het land en of we een keer koffie konden drinken. Dat hebben we gedaan. En sindsdien reist Pascale met haar leuke Mini en de leuke ATF shoppers het land door.

*Omschrijf jezelf eens in 5 steekwoorden:

 

Enthousiast, gedreven, creatief, oprecht, positief

 

*Hoe kwam jij terecht bij ATF?

Via een vriendinnetje die mij op ATF wees

*Waar hebben jij en Brechje elkaar leren kennen?

Ik heb Brechje zelf benaderd. Nadat we een poos aan de telefoon hadden gezeten, hebben we samen afgesproken in de regio Den Bosch en hadden meteen een klik.

*Hoe lang ben je al aan het werk voor ATF?

Ik werk inmiddels al weer 3 jaar voor ATF.

*Waar houd je je als vertegenwoordigster van ATF precies mee bezig?

Ik benader zoveel mogelijk potentiële winkels, boetiekjes, lifestyle & conceptstores om te kijken of zij interesse hebben in ATF en het leuk vinden om ons merk te verkopen.

*Wat vind je het leukst aan je werk?

Uiteraard houd ik ervan om onderweg te zijn/te reizen en winkels te bezoeken. Op deze manier kom je op veel plekken en spreek je veel leuke ondernemers. Je blijft zo ook up to date wat betreft de laatste trends en wat er speelt in de winkels. Daarbij vind ik de uitdaging heel leuk om met ATF bij de juiste adresjes te liggen.

*Hoe benader je winkels? Loop je gewoon naar binnen?

Het verschilt. Enerzijds heb ik natuurlijk mijn vaste adresjes waar ik ATF of één van mijn andere labels verkoop. Dit gaat vooral op afspraak als er een nieuwe collectie is. Anderzijds door prospectie te doen. Daarbij werkt het voor mij het beste om winkels gewoon binnen te lopen. Op die manier kan ik gelijk één of twee van onze shoppers laten zien die ik bij me heb. En ik laat ons lookbook zien waarbij ik de ins en outs van onze collectie vertel. Bij interesse kan ik dan de rest van de collectie uit mijn auto halen om een beeld voor die winkel samen te stellen.

*Wat zijn de reacties die je krijgt als je met de ATF tassen binnenkomt in een winkel?

Over het algemeen super leuk! ATF is een heel origineel, tof & onderscheidend merk. En dat wordt opgemerkt.

*Als vertegenwoordigster ben je natuurlijk vaak onderweg, wat is je favoriete shopper die je bij je hebt en waarom?

Ik ben zelf een enorme fan. Onze shoppers zijn niet alleen super handig, maar zien er ook zo stylish uit. Daarom heb ik meerdere favorieten. En ik heb met mijn beroep altijd veel mee te nemen voor de diverse labels. Momenteel reis ik zelf als overgang naar de winter met de Black Croco, Disco Green & Python Naturel. Binnenkort ga ik als het wat kouder wordt, denk ik, de Fake Fur Black, Tweed Blue & Scuba Black meenemen.

*Kun je wat foto's maken zodat we kunnen zien hoe een werkweek van jou eruit ziet?

 

 

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published