Look who's back!

Elke week als ik weer voor mijn blog ga zitten, denk ik, wat vliegt de tijd. Het is net gisteren dat ik mijn laatste blog typte, maar het is toch al weer een week  geleden. Het lijkt hier in Spanje wel, alsof de tijd sneller gaat dan in Nederland. En dat is niet altijd even fijn. Ik krijg soms het idee dat ik mijn werk niet af krijg. Zoals die Spaanse site. Dat duurt allemaal langer dan verwacht. Maar hopelijk over 2 weken, kan ik jullie het sein geven dat ie live is. 

Deze week heb ik dan eindelijk de zomer 2020 order doorgegeven aan de fabriek. Dat is altijd een heel karwei. Het samenstellen van een nieuwe collectie vind ik bijna het allerleukste van mijn werk. Daar krijg ik energie van, als alles wat ik in mijn hoofd en buik heb, in een shopper zichtbaar wordt. Dit kost me dan ook weinig moeite.

Wat me wel veel moeite kost is het beslissen van de aantallen. Want phoe, wie vertelt mij hoeveel shoppers python we volgend jaar zullen gaan verkopen? Of zebra? En zal dat nieuwe zomer printje een succes worden en moet ik er daar extra veel van inkopen? Bij sommige items weet ik precies waar ik er veel van moet kopen en van welke wat minder. Voor de Nederlandse markt kan ik dat na al die jaren redelijk inschatten. Maar hoe nu met Spanje? Vinden zij dezelfde prints leuk? 

Mijn voorgevoel zei me dat ik voor komende zomer ook wat rustigere items terug in de collectie moest brengen. Vooral ook voor Spanje. En zo kwam ik op het idee om die mooie gewassen canvas shoppers opnieuw uit te gaan brengen. Dit zijn shoppers uit de zomer 2016 collectie die we ontzettend goed hebben verkocht: de grote shopper in oud roze en de kleine shopper in bruin. Het materiaal is stoer, maar wel met een vrouwelijke look & feel. Ook heb ik zelf erg veel plezier gehad van die shoppers. 

Vanaf 1 maart volgend jaar zul je deze twee shoppers weer aantreffen in onze collectie. Misschien ben jij pas fan geworden na 2016 en zijn deze items compleet nieuw voor jou? Hoe dan ook de vraag: wat vind jij van deze shoppers?

Fijn weekend iedereen! 

Liefs Brechje

Grote shopper All-time Favourites

Grote tassen All-time Favourites 

Canvas

bruin

3 comments

Ik heb meerdere ATF tassen maar de canvas versie blijft mijn favoriet ! Alleen het logo mag wat mij betreft wat kleiner/subtieler 😉. De “disco” staat ook nog op m’n verlanglijstje 😜 Veel succes met het Spaanse avontuur !

Saskia Koster November 09, 2019

Eerlijk? Ik zou er niet voor kiezen. De naam van het merk staat veel te groot op de tassen. Alleen het ronde roze logo vind ik genoeg 😉

Shopper November 08, 2019

Oohh leuk toen had ik je tassen al , nog steeds zo blij mee … ze leven nog steeds na al die jaren zwaar werk geleverd te hebben : vakantie , sport . Boodschappen , weekendjes weg enz enz
En elk jaar komen er nieuwe bij ( hele ATF collectie) ondertussen , maar mn eerste uit 2016 vergeet ik nooit
♥️♥️♥️♥️
Ga zo door 💋💋💋

Tamara dekker November 08, 2019

Leave a comment

All comments are moderated before being published