Lay back and relax!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de oprichtster van All-time Favourites. Het was deze week een week waarin ik me vooral niet te druk wilde maken, want man-o-man wat was het warm he? Ik mag natuurlijk niet klagen, maar ik was door de hitte toch wel een stuk minder productief dan normaal. Dit kwam misschien ook door de warme en gebroken nachten. Had jij dat ook? Ik hoop dat jij nu lekker laidback and relax, op een koel plekje ligt terwijl jij deze blog leest!  

Ik ben deze week veel tijd besteed aan het afronden van de nieuwe zomer 2020 collectie. Nu denk ik best goed te weten wat voor de Nederlandse markt goed zal gaan werken en wat jullie leuk zullen vinden. Maar voor de nieuwe Spaanse site is alles nog onbekend. Zullen de Spaanse señorita's ook zo van dierenprintjes houden? Of houden zij meer van effen tassen? Ik vind me dit toch spannend! De praktijk zal het gaan uitwijzen. 

En houden zij ook zo van setjes zoals de Nederlandse fans? Het is namelijk in deze periode van het jaar niet normaal hoeveel strandlakens wij verkopen bij een shopper als een setje. Ik ben zelf ook echt fan van setjes. Nu hoeft dat niet altijd helemaal 1 op 1 te matchen dat bij een luipaard shopper ook een luipaard strandlaken moet. Mag van mij ook best dan een zebra of python strandlaken zijn. Of een zwart desertprint strandlaken met een rood strandlaken gecombineerd met de python shopper, zoals in Mexico afgelopen winter. 

Hoe sta jij hierin? Kies jij echt voor matching setjes zoals foto 2, 3 en 4 hieronder. Of mag het ook best zoals bij mij, zoals op foto 1, een beetje in the mix

Geniet lekker van de verkoeling dit weekend! 

Liefs Brechje

p.s. zoek jij nog een leuk strandlaken? Kijk dan even hier

Hamamdoek All-time Favourites

Strandlaken ATF

Badlaken ATF

Badlaken luipaard ATF

 

 

1 comment

Matching setjes voor mij! Hoop daarom stilletjes op een strandlaken met camouflageprint, die tas pak ik toch het vaakst mee…

Fabienne Douven July 27, 2019

Leave a comment

All comments are moderated before being published