Just an ordinary day at the office!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Zoals je inmiddels wel weet, woon ik sinds een half jaar in Barcelona om All-time Favourites op de Spaanse markt op te bouwen. Een hele klus, dat kan ik nu wel zeggen, maar wel een hele leuke klus. Want ik begin weer helemaal bij nul, met mini budgetten en dan word ik het allercreatiefst!

Vaak wordt mij gevraagd hoe nou een dag in mijn werkweek eruit ziet hier en dat wil ik vandaag graag vertellen in deze blog. Net zoals het in Nederland ging, gaat ook hier mijn wekker om half 8. Na een douche en een klein ontbijt, loop of fiets ik naar kantoor. Dit kantoortje bevindt zich op 800 meter van mijn huis dus lopen kan prima. Fietsen ook. Soms doe ik er dan nog langer over, omdat alles 1 richtingsverkeer is plus er maar weinig goede fietsstallingen zijn en ik niet wil dat mijn fiets wordt gejat. Dus dat is soms even zoeken.

Op kantoor zet ik een lekker kopje koffie, haal ik mijn laptop uit mijn kleine shopper en begin met mijn emails. Even een kleine zijstap; de kleine shopper is echt de ideale naar-je-werk-gaan tas. Zeker als je een laptop mee moet nemen. Vaak ga ik na werk direct sporten en heb dus sportkleding bij me. Dat past allemaal precies. Flesje water, wat fruit én wat ik ook altijd bij me heb, is een ATF toilettas; daar zit mijn kabel van mijn laptop in, mijn betaalkastje voor internetbankieren, USB stick en mijn muis. Lekker georganiseerd. Vind ik fijn en kan ik alles snel vinden. 

Na het wegwerken van wat emails, een Facetime gesprek met Eline op kantoor in Nederland, staat er vaak wel een afspraak gepland; of met mijn online marketing buro, de vertaalster van de site, of zoals gisteren, had ik een afspraak bij een Spaans PR buro. Dat vond ik wel even spannend, want ik begrijp vrijwel alles in het Spaans, maar ik kan op dat niveau nog niet terug praten. Dus worden afspraken een mix van Spaans en Engels. Dit buro waar ik was is een van de beste PR buro's van Spanje. En ik zou het te gek vinden als zij ATF ook in hun portefeuille zouden opnemen. Zij waren super enthousiast over ons verhaal, de missie, de tassen en geloven echt dat het ook hier in Spanje een succes kan worden. Ik hoop een dezer dagen een offerte te ontvangen. Want ook hier is het belangrijk dat we in de bladen terechtkomen en dat er een soort "buzz" wordt gecreëerd. 

Daarna wordt er geluncht, warm, en dat duurt anderhalf uur. Ik lunch soms alleen, soms met een afspraak of met kantoorgenoten. Aan die warme maaltijd ben ik best snel gewend geraakt eigenlijk. Scheelt ook weer koken 's avonds, zeker als je na werk nog gaat sporten. Dat wordt dan vaak een tapaatje of zo. Uit eten gaan is hier echt de normaalste zaak. En er wordt gewerkt tot een uurtje of 7.

Vandaag ben ik niet naar kantoor gegaan, maar ben ik met mijn kleine fishskin shopper en al naar Soho House gefietst. Dit is een plek waar je ook heerlijk kunt werken en als je geen afspraken hebt, zoals vandaag, zit je hier heerlijk op het dak in de zon, just an ordinary day at the office haha. Met wifi en een stopcontact kan ik overal werken namelijk. Heerlijk. Zo vliegen de weken hier voorbij! Afgelopen week was echt een top week; de nieuwe zomercollectie is in Nederland super goed ontvangen. Daar ben ik heel blij mee. In Spanje lanceren we deze maandag pas. Volgende week ben ik even 1 dag in Nederland, want we gaan het eerste kwalitatieve marktonderzoek doen onder MANNEN, jaja! We gaan een mannenlijn uitbrengen! Binnenkort meer hierover. 

Welke tas denk jij, uit de nieuwe collectie, dat deze week het beste is verkocht? 

Geniet lekker van je weekend, liefs Brechje

Kleine shopper fishskin

Office with a view! :-) 

KLeine shopper All-time Favourites zilver

Mijn absolute favoriet momenteel, deze fiskskin kleine shopper zilver

KLeine shopper met toilettas All-time Favourites

 De inhoud van mijn tas vandaag; sportkleding, ATF toilettas en mijn laptop

Leave a comment

All comments are moderated before being published