Inspiratie opdoen!

Jaaa daar ben ik weer met mijn wekelijkse blog, die ook deze week weer vanuit Barcelona is geschreven. Ik woon deze week exact 5 maanden in Barcelona en ik kan zeggen dat ik mijn draai echt heb gevonden. In een nieuwe stad met ook een nieuw huis, moet je altijd even landen en aarden. En dat is gelukt.

Barcelona inspireert me enorm. Elke dag als ik naar kantoor loop, word ik verrast. Dat kan zijn door het weer. De zon staat hier altijd "aan". En daar krijg ik echt goede zin van. En van goede zin krijg ik energie en inspiratie. Ook de mensen op straat inspireren me. De Spaanse dames zijn veel klassieker dan de Nederlandse. Het straatbeeld is vrij blauw, zwart en bruin en ik spot weinig printjes op straat. Dit in tegenstelling tot Nederland. Ik kan me een concert vorig jaar nog goed herinneren in Ziggo Dome, waar ik van alle bezoekers, de enige vrouw was zonder luipaard print. Om maar een voorbeeld te noemen. De best verkochte kleur/print nu in Spanje is zwart croco, dat zal je niet verbazen. 

De zomercollectie komt over 3 weken online en deze is super kleurrijk. Het is een heel vrolijke collectie die jullie hopelijk ook heel vrolijk maakt. Ik ben daar in juni 2019 aan begonnen. Dus nu 8 maanden later komt deze collectie pas binnen. Zo lang duurt het dus. Daarom ben ik nu al bezig met de winter 2020 collectie. Want als deze in oktober online moet komen, is dit de tijd om die collectie te ontwikkelen. En dat is nu best lastig, moet ik toegeven, want met twee landen die qua smaak best ver uit elkaar liggen, is het niet makkelijk 1 collectie te ontwikkelen die voor beide landen een knaller wordt. 

Gelukkig staat er een reisje op de planning, want reizen is voor mij de leukste en beste manier om ideëen en inspiratie op te doen. Dat hoeft niet altijd perse ver weg te zijn. Want volgende week moet ik bijvoorbeeld naar een stoffenbeurs in Parijs. Dat zijn vaak al genoeg prikkels (een beurs, bezoekers van een beurs, Parijs als stad). Gelukkig heb ik voor deze wintercollectie nog een paar weken.

De verre reis vorig jaar naar Tulum Mexico, was dé plek waar heel veel ideëen zijn ontstaan die nu in de nieuwe zomer collectie zitten. Mexico heeft zoveel kleur. En deze nieuwe collectie gaat begin maart op het vliegtuig naar het kleurrijke Miami samen met fotograaf Lisa en haar team (https://lisadewolf.nl/) en zal daar gefotografeerd worden voor op de website en social media. Super spannend. Helaas kan ik niet mee deze keer. Maar in april is er nog een shoot waar ik wel bij ben! 

Ik wil nog niet teveel prijs geven van de nieuwe collectie...maar hierbij wel vast wat teasers. Welke vind jij het leukste? 

Liefs Brechje 

Kleine shopper regenboog

Kleine shopper gouden schelpen

Kleine shopper python rose mint

vintage shopping bag

6 comments

Brechje, ze zijn fantastisch! Voor mij zijn 1, 2 en 4 favo! Dat wordt weer lastig kiezen. Gelukkig heb ik voor mijn verjaardag een kadobon van ATF gehad van mijn vriendinnen, dan kan ik er 2 kopen voor deze zomer ❤️
Geniet in Parijs! Ook een favo van mij!
Liefs, Debby

Debby February 28, 2020

Heerlijk om te lezen dat je je draai gevonden hebt en de sneak peak ziet er heul leuk uit💖

Gaby February 07, 2020

Die met de slangenprint en zacht roze vind ik mooi en die net die goude schelpen! Love it!!

Myrte February 07, 2020

Ohhh Die gouden!!! En die schelpjes!!!! Maar ik wacht op de xs croco! Daarna maar verder dromen!!! Good job! Buen trabajo!♡

Debby February 07, 2020

Oh! Ik zie goud…… i’m a sucker for gold!

Ruby February 07, 2020

Wat gaaf Brechje, goed bezig! Ik kon al niet wachten op de nieuwe collectie dus super dat ik al een voorproefje heb gekregen.
De tas van foto 2 en 4 zijn nu al mijn favoriet!!

Succes met het Spaanse avontuur!
Deze zomer ga ik showen met m’n ATF shoppers in Spaanse Malaga en Nerja!

Vanessa February 07, 2020

Leave a comment

All comments are moderated before being published