Ik kan hier echt niet tegen!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites en ik wil met mijn grote tassen drukke on-the-go vrouwen helpen alles uit hun drukke leven te halen, in stijl! Ja dat is best een missie, maar wel een leuke en vooral een positieve feelgood missie…en daarom heb ik zo’n last van het volgende:

 

Negativiteit op social media. 

 

Niet eerder hebben we zoveel negativiteit onze kant op gekregen en ik snap niet waarom. Zetten we een leuke post op social media met foto’s van onze tassen als handbagage (opgestuurd door jullie zelf, dus geen modellenshoot of zo), komen daar reacties onder dat we misleidend zijn, dat je nooit met zulke grote tassen het vliegtuig in komt. WAT? Het woord misleidend typen vind ik al heftig, laat staan dat je het ook nog op het wereld wijde web plaatst! Je mag gewoon met een tas aan boord, geen enkel probleem! Het is nog nooit een probleem geweest. Al 10 jaar reis ik en met mij honderden andere vrouwen met een ATF tas. Dat is ook duidelijk zichtbaar op de foto's! Vervolgens wijst een volgende ons op de afmetingen die gelden voor handbagage en dat onze tassen veel groter zijn en dat het dus niet klopt wat we zeggen. WHY? 

 

Een leuke foto met Quinty of Kim Kötter op Instagram? Ja hoor: dan staan er opmerkingen onder als “deze BNN’ers krijgen alles gesponsord en ik moet betalen”. Daar reageert weer iemand anders op: “ja en dus betalen wij voor het sponsoren, moet uit de lengte of de breedte komen he?”.

 

Dan hoor ik je denken, trek het je niet aan er zijn wel wat ergere dingen in de wereld. Snap ik. Maar dat doe ik wel. Al die leuke, lieve en enthousiaste berichtjes en foto’s die we krijgen verwarmen me echt elke dag! Maar 1 zo’n onaardige opmerking en ik ben meteen een beetje van slag. Want ik snap niet waarom iemand überhaupt energie en tijd besteedt aan het verspreiden van negativiteit. Dan kopen ze toch gewoon lekker niks bij ons, reis jij toch lekker met je rolkoffer? Ik vraag toch niet iets te kopen? 

 

Lanceren we onze nieuwe luxe collectie GOLD LABEL, krijgen we allemaal van die geschrokken doodskopjes (hoe heet deze emoticon) over de prijs in onze inbox. Why? Zeg iets leuks over die prachtige tassen of zeg niks! Maar kom niet bij ons met een azijn-zure instelling! Dan zit je bij All-time Favourites verkeerd! 

 

Heb je feedback, tips of suggesties: graag! Daar kunnen wij als merk alleen maar van groeien! En ik als ondernemer ook! Dat vind ik zelfs echt heel fijn. Maar inhoudsloze gemene opmerkingen vinden we echt niet leuk! Dus als jij nou een keer zo’n zure opmerking ziet staan, reageer er gerust op met wat pink positiviteit, zo houden we onze account lekker opgewekt! 

 

Want we zijn een merk door vrouwen voor vrouwen. We staan voor opgewektheid, zelfstandigheid en stijl! We willen jou dat drukke leven makkelijker maken door tassen te maken waar jouw drukke leven volledig in past! Zie het als een vorm van ontzorgen: met een tas van ATF weet je dat je altijd alles bij je hebt EN dat je er leuk bij loopt! 

 

Daar past toch alleen maar positiviteit bij? Daarom vraag ik aan jullie mijn trouwe ATFriends: hoe zorg ik er nou voor dat die negativiteit over ATF me niet meer raakt?  

 

(En ps: weet dat ATF voor mij als een kind is, dus verplaats je alsof er over jouw kind lelijk wordt gepraat!) 

 

HELP! Ik hoop echt op de gouden tip! Nee de PINK tip haha!

 

Liefs Brechje 

  

 

 

 

 

10 comments

Hoi Brechtje, trek je lekker niks van die negatieve reacties aan, gewoon meteen deleten. Ik kende jouw merk dus helemaal nog niet en doordat ik Kim volg, zag ik hem dus opeens voorbij komen. Ik ging meteen zoeken en was meteen verliefd 🥰. Ik vind ze wel aan de dure kant en voor mezelf vind ik dus nog even dat ik er eerst even voor moet sparen, maar omdat mijn schoondochter vandaag jarig is en we over 5 weken lekker op vakantie naar Mallorca gaan, heb ik er voor haar alvast 1 gekocht. We gaan hem straks uitpakken, ben benieuwd hoe ze hem vindt. Lekker doorgaan met het ontwikkelen van zoveel moois 👍

Ingrid S August 19, 2021

Lieve Brechje, Azijn drinkers hou je altijd. En ik heb nu 3 tassen en 2 toilettasen. Helemaal TOP . Mijn zwarte croco tas gebruik ik dagelijks en ook neem ik ze mee in het vliegtuig of nog extra in mijn koffer plus de handige toilettasen die ik ook als clutch gebruik. En ik ga nog meer tassen aanschaffen. Dus laat die domme mensen lekker kletsen . Als je niks positief te melden heb hou je mond . Een zeer tevreden klant.

Armanda August 16, 2021

Hoge bomen vangen veel wind! Een teken dat je het haaaartstikke goed doet!😎

Ashley August 16, 2021

Allereerst, IK BEN HEEL BLIJ MET MIJN DISCO GROENE TAS💚 Er zijn altijd mensen die het niet mooi, te duur, te groot en ach wat een gezeur zeg. Ik ken dit mooie merk nog maar een paar weekjes. maar ben er erg blij mee dat ik ATF ken……Volgens mij is negeren van al dat negatieve gezeur op de insta enz de beste oplossing! Ga lekker door met het posten van al het moois!🌺

Ageeth August 13, 2021

Lieve Brech, ik ken je al heel wat jaren, ik mag mij rekenen tot 1 van de 1ste klanten van ATF. Jouw doorzettingsvermogen, harde werk en positiviteit hebben jouw merk groot gemaakt. Niks anders!!
Trots op jou en jouw geweldige merk xx

Gaby Stroop August 13, 2021

Ik zie wel constant dezelfde BNN’ers reclame maken voor jouw tassen. Er zijn toch genoeg andere vrouwen die reclame kunnen maken. Waarom altijd Monique of Kim, vervolgens maakt Monique ook weer reclame voor de oorbellen van Lott. Overigens ook een heel leuk merk, maar vis eens in andere vijver.

Tanja August 13, 2021

Probeer je er niet al te druk over te maken… ben een grote fan van jullie tassen!

Noor August 13, 2021

Ha Brechje, helaas is dat de tendens op Social Media. Lekker anoniem van alles typen en elkaar uitmaken voor van alles en nog wat.

Één les die ik eind vorig jaar heb geleerd tijdens de opleiding NLP is: ‘niet mijn probleem’ en door dat regelmatig te denken kan ik dingen beter van me af laten glijden. Wil niet zeggen dat ik een onverschillige houding heb, maar wel dat ik hierdoor leer om een beetje afstand te nemen van bepaalde dingen.

Ik heb twee weken geleden mijn allereerste ATF tas gekocht omdat ik 10kg ben afgevallen en ik ben super trots op mijn prestatie en op de tas, ik ben er superblij mee en heb jullie vd week nog de foto met mijn zoon (tas op de voorgrond) op de midgetgolfbaan gestuurd. Keep up the good work Brechje en team.

Marieke IJsendoorn-Kuijpers August 13, 2021

Heyy Brechtje, Vergeet niet de winkeliers die jullie hebben groot gebracht op niveau ! En nu het niet meer nodig is gaan jullie t lekker voor jullie zelf doen. Erg spijtig groet Sonja

Sonja Zuid August 13, 2021

Ik reageer eigenlijk nooit op dingen, maar kan het nou niet laten. Mijn god wat mankeren mensen tegenwoordig. Als je idd de tassen te duur vind of niet mooi, of als er een bnn’er mee loopt, en je vertrouwd het niet. ( en stel dat het wel gesponsord is, SO WHAT!!! ) Scroll gewoon verder en zoek wel iets wat voor jou leuk en betaalbaar is. Dat gezeik altijd. Hoeveel azijn kan een mens drinken…
Heb overigens niet eens een tas van jullie, maar vind ze gaaf en je mag trots zijn op wat je maakt.
Mijn eerst volgende cadeau word wel een AFT tas. Ik zeg, laat gaan dat gezannik….
Grtz T.

Tanja August 13, 2021

Leave a comment

All comments are moderated before being published