Ik heb er zoveel zin in!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest, geschreven vanuit Barcelona waar ik sinds vorig jaar woon om All-time Favourites Spanje op te zetten. Zoals je op de foto kunt zien, heb ik een heel happy face! En ik vertel je graag hoe dat komt!

1. de lancering van ons mannenmerk ATF is heel goed gegaan. De eerste twee weken hebben we veel grote weekendtassen voor mannen verkocht. En dat stemt mij natuurlijk positief. De reacties zijn heel enhousiast. Het is een nieuw merk, echt gericht op de man, in een webshop voor mannen. Dus dit merk staat helemaal los van All-time Favourites. Het zijn als het ware broer en zus. Ze hebben allebei dezelfde kom af/founder, hetzelfde DNA, het product is ook hetzelfde (grote tassen) alleen een andere doelgroep. Zoals bij All-time Favourites eigenlijk alles een touch of pink heeft, heeft de mannenlijn een touch of yellow or orange. Ik heb natuurlijk altijd voor iedereen een leuk kadootje als ik ergens kom. Een kleinigheidje in de vorm van de keywallet en als er wat groters gegeven mag worden een tas. Maar voor mijn broers en vader had ik nooit een leuk kadootje. Nu wel. En jij voortaan dus ook! Want Vaderdag komt sneller dan je denkt (VOLGEND WEEKEND) dus koop voor hem een leuke grote tas. Jij weet zelf hoe blij jij bent met de jouwe. Gun hem er ook een! 

2. Dinsdag vlieg ik dan eindelijk naar Nederland. Jongens jongens wat heb ik iedereen gemist. In mijn hele leven heb ik nog nooit zo lang mijn ouders niet gezien. En mijn familie en vriendinnen. Nu staat de techniek tegenwoordig nergens meer voor met Facetime en Whatsapp, maar er gaat uiteindelijk niets boven het echte contact; samen aan tafel zitten, indien nodig met wat afstand, en borrelen, kletsen en proosten. Ik ga 3 weken naar Nederland en ik heb ongeveer elke avond wel wat leuks gepland, van varen op de grachten tot bbq's in de tuin. IK HEB ER ZOVEEL ZIN IN! Maar...ik ga ook naar NL om onze showroom op te leveren. Nu we niet meer leveren aan winkels is een grote toonzaal/showroom waar alle tassen hangen voor de winkeliers niet meer nodig. Dus naast heel veel gezelligheid, ook wat mindere dingen die gedaan moeten worden. Onze volledige PINK inboedel gaat verkocht worden, van mijn favoriete SMEG koelkast tot en met onze te gekke grote rieten lampen. We gaan alles op Instagram en Facebook zetten. Dus mocht je leuke dingen voor in huis zoeken, hou onze social media in de gaten!

3. We mogen vanaf maandag 15 juni weer op vakantie gaan! Jullie in Nederland dan. En dat betekent voor mij dat er eindelijk weer bezoek kan komen bij mij in Barcelona als ik weer terug ben. Maar ik ben vooral heel blij voor jullie. Die onzekerheid of de zomer nog wel door zou gaan is nu voorbij. We kunnen gewoon op vakantie. Met de auto, het vliegtuig, al blijf je thuis en ga je door NL fietsen; het kàn weer! Zo fijn. Uiteraard alles met een zekere voorzichtigheid, maar het mag! En daar hoort een ATF vakantietas bij. Want erop uit gaan = All-time Favourites toch? Dan kan die lekkere grote tas weer mee. En daarom hebben we vanaf maandag een toffe actie voor jou! Bij aankoop van een shopper krijg jij een portemonnee naar keuze (t.w.v. 29,95€) KADO. Dus ga je niet alleen in stijl op vakantie, je betaalt ook in stijl! Stop de tas en de portemonnnee naar keuze in je mandje. Gebruik de code VAKANTIE en €29,95 gaat automatisch van het totaalbedrag af. Is dit niet een top manier om samen te vieren dat we op vakantie mogen? 

Zoals je ziet, genoeg om een happy face van te krijgen toch? Geniet van je weekend! heel veel liefs,

Brechje

p.s. ga nu vast even op je gemak in de webshop snuffelen welke tas het wordt en welke portemonnee en kom dan maandag terug om toe te slaan! De code is geldig t/m 30 juni. (code = VAKANTIE) 

 

1 comment

Zo leuk om elke week je blog te lezen! Fijn dat je weer mag reizen en leuke uitjes in t vooruitzicht! Mocht je nou in de showroom een verdwaalde xs croco shopper tegenkomen, wil je mij dan een seintje geven??? ;-)
Veel plezier en buen viaje! (Ps een mondkapje van ATF stof zou te gek zijn!)

Debby June 13, 2020

Leave a comment

All comments are moderated before being published