Ik ben er even niet!

Voor het zuiden van Nederland is vandaag de herfstvakantie begonnen en dat betekent dus voor best veel van jullie; LEUKE DINGEN DOEN! En ook al woon ik niet in het zuiden; ik ga ook leuke dingen doen dit weekend; ik ga met een vriendin op city trip naar Florence. Dus ik ben er even niet!

Al zou thuisblijven met dit heerlijke weer dit weekend helemaal niet verkeerd zijn, toch klinkt lunchen op een pleintje in de zon in Florence mij meer als muziek in de oren. Het enige dat we vastgelegd hebben zijn de lunches en diners. De rest ligt helemaal open. Uiteraard zal er gewinkeld worden en hoop ik dat ik vol inspiratie terug kom. Want volgende week moet ik gaan beginnen met de ontwikkeling van de nieuwe winter 2019 collectie die vanaf september 2019 online en in alle winkels moet liggen.

Voor het midden en noorden van Nederland begint de herfstvakantie pas volgende week vrijdag. Maar dat betekent niet dat er niet nu alvast leuke plannen gemaakt kunnen worden! Wat ga jij doen in de herfstvakantie (als je die hebt)? Of wat zijn jouw plannen? Wordt het een weekje naar de zon? Of een weekendje-weg? City-trip? Of autovakantie? Dierentuin? Leuke marktjes bezoeken? Lekker fietsen of wordt het een weekje klussen in huis?

Ik ben heel benieuwd wat jij gaat doen en welke tas jij mee gaat nemen. Wordt het jouw tas die meegaat deze keer? Of nemen jullie deze keer zijn MAN BAG mee? En ik ben natuurlijk het allermeest benieuwd naar de foto's die jullie zullen gaan maken. Ter inspiratie wat foto's die we eerder hebben ontvangen van ATFriends op avontuur.

Geniet van je weekend als je geen vakantie hebt en voor de vakantiegangers: fijne vakantie!

Liefs Brechje

p.s. heb je onze te gekke winactie al gezien op Facebook met het luxe juwelenmerk JUST FRANKY?

Leave a comment

All comments are moderated before being published