Hoezo kan niet?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week vertel ik je wat er gebeurt als je tegen mij zegt dat iets niet kan....

Elke zomer zie je ze weer voorbij komen; de rieten strandmanden. Ik vind dat er altijd heel leuk uitzien, echt zomers. Ook zo Brigit Bardot Frans-achtig. De gewone rieten manden zonder poespas bedoel ik dan, die je op elk Frans of Spaans marktje wel kan kopen. Het ziet er leuk uit, maar ze zijn vaak niet zo praktisch, zeker niet als je gaat reizen. Maar goed, het oog wil ook wat! Ook zie je ze vaak met een leuke gekleurde ster erop en vorige zomer waren ze er ineens met je initialen erop geschilderd.

Toen bedacht ik dat het leuk zou zijn om een rieten ATF shopper te maken. Maar ja. ATF staat voor mooi ÉN praktisch. Dus ik liep al heel snel vast. Want een praktische rieten shopper ontwikkelen bleek eigenlijk onmogelijk. Ik kreeg problemen met ritsen en ook de pink voering kon er eigenlijk niet goed in. Dus zei mijn fabrikant, "zet het uit je hoofd, een rieten ATF shopper kan niet".

Hoezo kan niet? Kan niet ligt op het kerkhof en wil niet ligt ernaast! Als ik iets in m'n hoofd heb en het lijkt erop dat het niet gaat lukken, wordt het bijna een obsessie. Mijn ouders hebben me geleerd dat alles kan, als je maar oefent en doorzet. Nou..dat heb ik geweten, ook deze keer!

Wat nou als we een rieten mand onder een kopieer apparaat leggen en dat dan laten printen op canvas? Dan kan ik een "look-a-like" ATF rieten shopper maken! En gaan we ervoor zorgen dat een rieten shopper wél praktisch kan zijn. Want deze rieten shopper kun je gewoon opvouwen en met een rits sluiten. (Heb je het filmpje gisteren gezien op Facebook?) Je kunt 'm met gemak met je meenemen als je reist. Ook als handbagage.

De eerste versie was een beetje suf met alleen maar die rieten print. Dus ging ik nadenken wat ik nog kon toevoegen om die tas een beetje kek te maken, net zoals alle andere ATF shoppers. Pompoms! En uiteraard in mijn favoriete pink kleur. Maar daarmee was de tas nog steeds niet af. Toen zag ik een leuke mand op een babykamer op Pinterest. En toen wist ik het! Ik ga ook een tekst op de tas zetten! En hier is het resultaat! De ATF rieten "mand" mét matching toilettasje. Ik ben helemaal happy met het resultaat. Nu wil ik natuurlijk weer heel graag weten wat jullie ervan vinden!

HIT ME! Ik wil het namelijk echt graag weten. Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published