Hoe blij kun je zijn?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week gaat het over mijn tic; HIGH HEELS!

Het liefste loop ik op hakken. 10 cm is mijn lievelingshoogte. Daar kan ik goed op staan, goed op lopen en op die hoogte voel ik me echt all woman! Wordt het 10,5 of hoger, dan lukt het mij niet goed om mijn voeten goed af te wikkelen en krijg ik last van mijn rug.

Al mijn hele volwassen leven hoor ik van mensen "dat jij daar op kunt lopen Brech?". Ja, dat kan ik, want ik loop gewoon graag op hakken. Het is begonnen in mijn studententijd, maar heeft pas serieuze vormen gekregen, deze hoge-hakken-tic, toen ik ging werken.

Ergens begin 2000 waren er ineens schoenen met rode zolen van Christian Louboutin. Ik weet niet meer hoe ik ermee in aanraking ben gekomen, maar ik ging helemaal uit mijn dak. En vooral van 1 bepaalde pump; de Decollete 100 jazz pumps black. Toen ik die zag, was ik echt helemaal in de ban. Dat klinkt misschien een beetje overdreven, maar het was echt zo. Deze high heels lieten mij niet meer los. In die periode, het was 2007/2008 nam ik voor het eerst iemand aan, Jennifer, en dag in, dag uit praatte ik tegen haar aan over deze pumps! "Ooit Jen, als ik een keer genoeg gespaard heb, koop ik deze pumps". Naast dat het gewoon de ultieme perfectie (vorm, hak, hoogte) was in mijn ogen, waren deze schoenen voor mij een statement, een symbool voor female power. Vraag me niet waarom, maar dat vond ik gewoon.

In 2009 had ik een nieuw logo nodig voor mijn bedrijf en vroeg mijn designer Dominique of hij deze pump op 1 of andere manier kon verwerken in mijn nieuwe logo. Ik wilde een krachtig, stoer maar toch ook vrouwelijk logo. En tja...daar HOORDE deze pump bij. Het resultaat kennen jullie inmiddels.

In 2010 was het eindelijk zo ver! Ik had genoeg geld gespaard. En omdat toen Louboutin in Nederland nog nauwelijks werd verkocht en ik ook niet helemaal naar Parijs wilde gaan, bestelde ik ze online bij de high-end webshop net-a-porter. Door een koerier werd er een prachtige doos met strik geleverd in mijn showroom en mijn droom werd werkelijkheid. Nu weer jaren later is het toch té grappig dat uitgerekend deze twee namen zo belangrijk en zo alles-bepalend zijn geweest voor mij en ATF:

Want deze high-end webshop meldde zich in 2014 dat ze interesse hadden in mijn ATF python shoppers, iets dat voor mij hét allerbelangrijkste zetje EVER is geweest om door te zetten en van die ene python tas mijn eigen grote tassen merk te maken EN die Decollete 100 Jazz pump was mijn inspiratie voor het krachtige pink female power logo van mijn eigen tassenmerk dat nu op bijna elke shopper pronkt!

Maar waarom vertel je ons dit nu? Hoor ik je denken?

Afgelopen week kreeg ik een appje van mijn oud personeelslid (en vriendinnetje) Jennifer met een foto van een vacature op LinkedIn; met de tekst erbij: BRECH! LOUBOUTIN KOMT NAAR NEDERLAND!

En dat hebben Jen en ik even gevierd deze week! Ik heb er lang op moeten wachten! Maar nu je dit hebt gelezen, begrijp je misschien een beetje hoe BLIJ ik hiermee ben! I feel a new pair of shoes coming on!

Fijn weekend allemaal!

Liefs Brechje

p.s. nog precies 1 week en dan komt de nieuwe collectie online!! YOOHOOOOO

Leave a comment

All comments are moderated before being published