Het succes van onze strandlakens

Leuk dat je weer mijn wekelijkse blog leest en op de hoogte wilt blijven van alles wat ik meemaak rondom het opzetten van mijn eigen merk All-time Favourites. Wie had gedacht dat wij als Grote Tassenmerk zó goed strandlakens zouden verkopen? Zo goed zelfs dat de luipaardprint handdoek continu sold-out is? Beetje makkelijk als ik nu zeg dat ik dat natuurlijk al lang wist van tevoren. Maar toch is het deze keer wel zo. (dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de ATF sjaaltjes hihi) Soms voel ik gewoon dat iets een succes gaat worden. Vraag me niet hoe, maar dat voel ik gewoon. Misschien weten jullie nog wel van eerdere jaren, dat het vinden van een goede fabriek die mooie handdoeken kan maken, niet zo makkelijk was. Als je tassen maakt, die echt goed tegen een stootje kunnen en jaren meegaan, kan je niet ineens handdoeken op de markt brengen die van slechte kwaliteit zijn.

Uiteindelijk na maandenlang zoeken, vond ik in 2016 een geweldige fabriek in Portugal die de prachtigste handdoeken kan maken. Maar ik wilde niet gewoon een handdoek, zo een waarmee je je 's morgens afdroogt. Die zijn te dik om mee te nemen in je koffer. Maar ik wilde ook niet zo'n dun hamamdoekje, zo dun als een theedoek die de hele dag nat blijft. Ik wilde een combinatie van die twee. En uiteindelijk is dat gelukt. Onze strandlakens zijn dun, lichtgewicht, maar wel zo zacht als een handdoek en absorberen goed. Ideaal dus.

De eerste lichting in deze kwaliteit was met sterren in 2017. Die verkochten we super goed dat ik dacht "hier gaan we meer mee doen". Daarna volgden afgelopen zomer strandlakens in onze 3 bestverkochte prints; luipaard, python en zebra. Nou dat hebben we geweten. Ze waren afgelopen zomer niet aan te slepen en vooral luipaard print was eigenlijk de hele tijd uitverkocht. Daar heb ik dus voor deze zomer EXTRA veel voorraad van ingekocht, dus jullie kunnen helemaal losgaan in de webshop nu!

En nieuw in de komende zomer collectie zijn de strandlakens in de hippe "desert print" die je deze zomer veel tegen zult komen, in rood en zwart. Deze staan vanaf 1 maart online, maar hieronder alvast 2 heerlijke zomerkiekjes!

Fijn weekend allemaal,

Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published