Het is bijna te mooi om waar te zijn!

Daar ben ik weer met mijn wekelijkse blog uit Barcelona. Vorige week was Astrid aan de beurt in onze rubriek De Vrouw Achter de Tas en deze week ben ik er weer.

Terwijl ik typ ben ik helemaal excited. Want ik heb wat leuks te vertellen. Kijk even naar deze foto. Deze hebben we vorig jaar genomen in Barcelona. Toen ik nog gewoon in Nederland woonde en we met z'n allen naar Barcelona vlogen voor de zomer 2019 shoot. Dit was in mei 2019. De plannen te verhuizen naar Barcelona lagen er al. Maar waar ik exact zou gaan wonen wist ik toen nog niet.

We lopen hier bij de Arc de Triomf. En we hebben die dag hier hele mooie foto's kunnen schieten. Het weer was prachtig, strak blauwe hemel. Net zoals nu. En nu komt het leuke. Ik ben al een tijdje aan het kijken naar een nieuwe woning hier in Barcelona. Waar ik nu woon is prima, maar ik weet nu beter dan toen ik aan kwam, waar ik wil wonen, wat de leuke plekjes zijn en waar ik me goed voel. Sinds de crisis is het aanbod enorm gestegen. Maar dat betekent niet meteen dat het aanbod ook mooi is. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Toen ben ik het anders gaan aanpakken. Bezichtigingen mochten niet i.v.m. de lockdown. Dus ben ik door Barcelona gaan fietsen en heb ik elke straat die ik mooi vond opgeschreven. Daarna ben ik op straatnaam gaan Googlen. 

De eerste straat die ik Googlede was Ronda Sant Pere. En ik had direct een hit. Ik vond zonder uberhaupt nog verder te kijken het huis van mijn dromen. Ik geloofde oprecht mijn ogen niet zo mooi was het. Ik heb contact gezocht met de makelaar maar ik mocht niet kijken. Wel konden we ondertussen het papierwerk regelen. Afgelopen maandag gingen we hier in Barcelona naar fase 1 en waren bezichtigingen weer toegestaan. Dinsdag ochtend ben ik gaan kijken. Totaal kopje onder en meteen de deal gesloten.

En wat denk je..diezelfde avond op Instagram verscheen deze foto. Ik plan dit al weken vantevoren in, de Instagram posts. En waar denk je dat ik op uit kijk vanaf mijn nieuwe huis? 

Fijn lang weekend! Liefs,

Brechje

En als je je nog niet hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief, doe dat dan nu. Want maandag kondigen we daarin echt iets heel leuks & nieuws aan. Na een Nederlandse webshop en een Spaanse, komt er nog een derde webshop aan...wederom een Nederlandse...oeh spannend!

Barcelona

Barcelona

Leave a comment

All comments are moderated before being published