Herfst = even lekker met de voetjes omhoog

En dan is het ineens écht herfst. Zonder jas naar buiten kan dus echt niet meer en deze week heb ik voor het eerst een gebreide trui aan gehad. Het is al de hele week overdag donker als je naar buiten kijkt. Je wordt er nog net niet depri van. Daarom leek het me leuk om me samen met Layla en Eline een beetje te laten pamperen deze week!

Heerlijk met de voetjes omhoog, glaasje bubbels, sushi en een fantastische pedicure. De zomer nagellak ging eraf en is vervangen voor mooie warme winterse kleuren. Wij kunnen er weer tegenaan. Af en toe moet je jezelf een beetje vertroetelen toch?

Mijn week hier op kantoor was weer een volle! De nieuwe winter 2019 collectie is afgerond en op dit moment worden de eerste proto's gemaakt. Ik hoop dat ze in de loop van november hier aan zullen komen voor de eerste "controle" en om te kijken of dat wat ik in mijn hoofd heb in het echt ook zo leuk is. Ook is er deze week weer een container aangekomen in Rotterdam met nieuwe voorraad van de animal prints, want die gaan ZO hard; grote en kleine shoppers python, zebra en luipaard. Maar ook al de eerste Sinterklaas en Christmas gifts die binnenkort allemaal online komen. Stay tuned!

Dit weekend wordt de klok verzet en dat betekent dat de zomer echt voorbij is en dat het cocoon-seizoen begint. We hadden het er deze week op Facebook al over, dat dit de tijd is dat de koele glazen witte wijn worden verruild voor rode wijn, kaasjes, een haartje aan en een warm dekentje erbij op de bank. Deze tijd van het jaar heeft ook wel weer wat toch? En bij dit wintergevoel bedacht ik deze kleine shopper fake fur (waar Quinty deze week ook mee liep!) die wat mij betreft helemaal past bij dit wintergevoel. Hij is zo lekker zacht! Ik heb wel 10 verschillende fake fur stofjes getest. Pas toen ik deze in mijn handen had dacht ik: JA, dit stofje is perfect voor onze shopper! Wat vind jij van deze gezellige, warme en zachte shopper?

Geniet van dit extra uurtje slapen dit weekend. Heerlijk!

Liefs Brechje

2 comments

Zie nu pas dat de fake fure tas aantal jaren geleden is kwam hem via Google tegen ha ha ha, maar misschien tip voor de winter een fake fure xs 😍 ik hoop dat jullie nog nieuwe xs shoppers krijgen

Groetjes Erica

Erica van Velden October 15, 2021

Geweldig de fake fure shopper, ik hoop zo dat die in de xs maat uit komt , ik heb inmiddels aardig wat tassen van de xs en kleine shopper maar de xs gebruik ik het meest en was op zoek naar een fake fure, zou geweldig zijn.

Groetjes Erica

Erica van Velden October 15, 2021

Leave a comment

All comments are moderated before being published