Ga je mee op avontuur?

Leuk dat je mijn wekelijkse blog weer leest over mijn GROTE TASSEN avontuur dat in 2015 is begonnen. Het is al weer de vierde zomercollectie die nu in de winkels ligt en online staat en we groeien nog steeds elke dag! Deze week zijn er weer twee nieuwe verkooppunten bijgekomen en...hopelijk komt er binnenkort ook een nieuw teamlid bij!

Want we're hiring! We zijn namelijk op korte termijn op zoek naar een Customer Service Talent dat met mij en mijn team mee op avontuur gaat om het grootste Grote Tassenmerk van Nederland te worden. Nu we aan bekendheid groeien, we alsmaar meer bezoekers krijgen in onze webshop en we in steeds meer winkels in Nederland zichtbaar zijn, groeit ook het aantal mensen met vragen.

Toen ik net begon met All-time Favourites werd er vooral gebeld als iemand iets wilde weten. Maar in de afgelopen jaren zijn er zoveel mediums bijgekomen waarmee je in contact kunt komen met ATF: je kunt reageren op een Facebook post en daar een vraag stellen, je kunt een berichtje sturen naar de Facebook Inbox en dit geldt ook voor Instagram. Tel daar dan bij op Whatsapp, Outlook/email en dus de telefoon en dan begrijp je vast dat we hier dus een talent voor zoeken!

Een vrolijk opgewekt persoon die service hoog in het vaandel heeft. Die netjes de klanten te woord kan staan, zich kan inleven in de klant en heel belangrijk: de Nederlandse taal perfect beheerst. En als je nog niet zoveel weet over tassen, dan krijg je een spoedcursus van mij, zodat termen als cross body bag en clutch helemaal eigen worden. Het is een full time (40 uur) baan die per 1 september beschikbaar komt. En omdat wij als feelgood merk staan voor avontuur/erop uitgaan en altijd willen vernieuwen, moet je als teamlid van ATF dus ook opgewekt, een aanpakker en creatief zijn.

En zo bouw ik langzaamaan een team om mij heen en dat is natuurlijk super gaaf! En daar ben ik ook trots op, al vergt het ook veel nieuwe skills en moet ik op het gebied van managen elke dag nog leren. Nu na 4 jaar weet ik pas echt wat er allemaal komt kijken bij het opbouwen van een eigen merk. Maar goed, alles step by step. En hopelijk vind ik snel een gezellige nieuwe collega!

Ken jij of ben jij mijn nieuwe collega? Klik dan hier voor de vacature en mail je sollicitatiebrief en CV naar info@alltimefavourites.com

Fijn weekend, liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published