Eindelijk iets te vieren!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites. Elke week neem ik je door middel van deze blog mee in mijn avontuur om van All-time Favourites het grootste Grote Tassenmerk van Europa te maken! 

De afgelopen weken hebben jullie vast allemaal wel meegekregen hoeveel tegenslag we hebben gehad met de levering van de zomercollectie. Dat was echt zenuwslopend maar as we speak zijn alle back-orders uitgeleverd. Zo fijn. Dat is op zichzelf al een borreltje waard!

Maar er is meer! Zoals jullie weten zijn we nu ruim een jaar bezig om ATF Spanje op te zetten. Het jaar 2020 was niet het makkelijkste jaar om een nieuw merk in Spanje te lanceren, met een pandemie die nog steeds gaande is. Maar sinds mijn collega Cristina werkt voor All-time Favourites España sinds november 2020, groeien we hard! Het is zo fijn met een local te werken die de Spaanse taal goed beheerst en de taal van ATF! Zij zoekt de leukste ambassadrices in Spanje, ze schrijft de nieuwsbrieven, doet de customer support, social media, etc en door die dagelijkse toewijding, krijgen we omzet in return

En voor mei hadden we een target gesteld en die hebben we gehaald EN...we hebben 5000 volgers op Instagram bereikt. Zo leuk! Het begin is altijd moeilijk, maar het het vliegwiel is op gang gekomen en is niet meer te stoppen! Daarom zijn Cris en ik eens even lekker gaan lunchen van de week. Te laat realiseerde ik me dat we een foto moesten maken, toen was de tafel al afgeruimd!

Op nog heel veel mooie maanden in Spanje! Proost!

Fijn weekend, liefs Brechje

1 comment

Super dames!!! De wereld ligt aan jullie voeten!

Barbara June 06, 2021

Leave a comment

All comments are moderated before being published